Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Erről mi a véleményetek?

Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 13. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Követendő példa.
2010. aug. 13. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
42%

Ej-ej. Az ultratoleráns Franciaország.

Pedig mennyire szerettek azzal példálózni liberó barátaink, hogy ott engedélyezve van a vándorcigány életmód, és milyen jól bevált :D

2010. aug. 13. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Olaszországban is voltak korábban ilyen intézkedések különösen az után, hogy volt néhány erőszakos incidens is, pl. olasz nőt megöltek, megerőszakoltak a táborlakók. Valahol érthető és logikus ez a lépés, a táborokban nomád körülmények között élő, legális jövedelemforrás nélküli több 10 ezer bevándorló persze hogy szemet szúr először csak a környezetükben élőknek, aztán állami problémává is válik. De amúgy meg ne reménykedjetek, itt külföldről mostanában bevándorolt cigányokat telepítenek ki, nem több száz éve ott élőket.
2010. aug. 13. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
végre észhez tértek
2010. aug. 13. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:

"Ej-ej. Az ultratoleráns Franciaország. "

1 okot mondj miért kéne tolerálni a romákat?

2010. aug. 13. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ők legalább mernek beszélni róla és tenni ellene, náluk lehet. Nálunk sajnos nem...
2010. aug. 13. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a válaszommal megsértem néhány nacionalista érzelmét, előre is bocsi. Én a magam részéről szívesen lemondanék egy kisebb magyar területről, melyet a romáknak adnék. Végre lenne saját államuk, melyet annyira szeretnének, teljesen függetlenül tőlünk. Ezzel egyidejűleg elvesztenék magyar állampolgárságukat is. A minimum érettségivel rendelkezők dönthetnék el, hogy mennek vagy maradnak, esetlen akinek több éve legális munkája van. A bevándorlást, csak szigorú szabályok mellett engednénk, ezzel ki tudnánk szűrni az arra méltókat. Ezt a területet én az ukrán-román-magyar határ környékén képzelem el.

(Trianon se történt volna meg, ha mi adunk területet a kisebbségeknek. Szóval jobb, ha mi cselekedünk először.

Az EU szemében se lenne szálka, hogy egy kisebbség területet kap.

Ezt már leírtam egyszer, csak törölték a kérdést ma. :(

2010. aug. 14. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:
16.24: Most te ezt tényleg komolyan gondolod? Mert én emlékszem, hogy volt ilyen kérdés, lehet, hogy később törölték. És már akkor se tudtam eldönteni, hogy komoly-e. Ha igen, akkor azt mondom, hogy nőj fel. Ha vicc, akkor annak inkább elmegy.
2010. aug. 14. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:

19:04

Nem érezted az iróniát? Vagy csak az első sort olvastad el?

2010. aug. 14. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!