Ej-ej. Az ultratoleráns Franciaország.
Pedig mennyire szerettek azzal példálózni liberó barátaink, hogy ott engedélyezve van a vándorcigány életmód, és milyen jól bevált :D
"Ej-ej. Az ultratoleráns Franciaország. "
1 okot mondj miért kéne tolerálni a romákat?
Lehet, hogy a válaszommal megsértem néhány nacionalista érzelmét, előre is bocsi. Én a magam részéről szívesen lemondanék egy kisebb magyar területről, melyet a romáknak adnék. Végre lenne saját államuk, melyet annyira szeretnének, teljesen függetlenül tőlünk. Ezzel egyidejűleg elvesztenék magyar állampolgárságukat is. A minimum érettségivel rendelkezők dönthetnék el, hogy mennek vagy maradnak, esetlen akinek több éve legális munkája van. A bevándorlást, csak szigorú szabályok mellett engednénk, ezzel ki tudnánk szűrni az arra méltókat. Ezt a területet én az ukrán-román-magyar határ környékén képzelem el.
(Trianon se történt volna meg, ha mi adunk területet a kisebbségeknek. Szóval jobb, ha mi cselekedünk először.
Az EU szemében se lenne szálka, hogy egy kisebbség területet kap.
Ezt már leírtam egyszer, csak törölték a kérdést ma. :(
19:04
Nem érezted az iróniát? Vagy csak az első sort olvastad el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!