Brexit után mennyi idő alatt leghamarabb visszalépni az EU-ba?
1. Nem fog szétesni
2. Nem akarnak Római Birodalom tagja lenni
ui: Nem értem, hogy a globalisták miért nem tudják elfogadni, hogy van aki önálló akar lenni(többen írták, az Birodalom simogatók, hogy az UK majd megkapja..., megérdemlik..meg hasonlók...
A komcsi miért nem érti meg, hogy a Római Birodalom nélkül is van élet?
Hogy mennyi visszalépni az EU-ba?
Hát ha azt vesszük, rendszerváltás óta nekünk 14 évbe tellt.
Egy része lehet, de aki van egy kis esze az a “leave”-re szavaz újra...
SaynotoNWO Saynotoglibalism SaynotoRomanEmpire
Először is biztosan nem fognak szétesni de ha mégis akkor se most mert ugye alegutobbi Skót népszavazással azt mondták hogy 1 nemzedéknyi idő múlva szavaznak újra az meg nem néhány év.
Másodszor is nem minden ország akar EU tag lenni ezt pedig el kell fogadni. Értem én hogy a globalistáknak ez szívás, de vannak nemzetek akik önállóan jobban elvannak pl Norvégia, Svájc, Izland. (Ukrajna meg a Nyugat-Balkán azért nem jó példa mert ők EU tagok lennének ha tudnak teljesíteni a feltételeket és nem azért vannak kívül mert azt akarják)
Az egyetlen reális a hosszan tartó válságidőszak de azért nem államcsőd.
Ezeket a fake news-okat az EU terjeszti hogy mások ne akarjanak kilépni.
Ha pedig összejön a CANZUK akkor kisebb lesz a szo*pás az angoloknak mint vártuk (azért jól járni nemnagyon fognak).
Itt egy cikk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!