Doverbe miért nem ment egy katonai különgép se? Rogán Tóni helikopterei most hol vannak?
"Én úgy tudom hogy maga a brit szigetek volt a karanténterület,és ezt nem hagyhatta el senki,nehogy behurcolják a mutáns vírust a kontinensre."
A mutáns vírus eddig is ott volt a kontinensen, csak a britek mutatták ki először. Az sem biztos, hogy ott fejlődött ki, lehet hogy innen lett hozzájuk behurcolva.
Sokszor olvasni ezen az oldalon, hogy köszi a bérkommentért, mehetsz a krumpliért.
Igazából a Te narratívád az MSZP házi lapja tálalja ebben a formában. Az MSZP még mindig száraztésztát oszt? :D
Kérdező
Abban a pillanatban ha fel tudod mutatni nekem azt a kamionsofőrt aki hajlandó a szállítmányát és a kamionját ott hagyni a briteknél csak hogy 2 nappal korábban eljöhessen a szigetről, magam megyek be a minisztériumba követelni a hazaszállítását.
Tényleg nem érted hogy a KAMIONsofőrök a kamionjuk nélkül nem jöttek volna el? Hogy azért kellett a határon várniuk, hogy legyen teszteredményük ami után a határon átengedik a KAMIONJUKAT és fuvarozhatják tovább?
Tényleg nem érted a különbséget aközött hogy egy turistának nincs mivel hazajönnie, ezért adnak neki hozzá eszközt, meg aközött, hogy a kamionsofőrnek ott van a saját kamionja és pontosan ezt akarja áthozni a határon, nem hobbiból állt be a sorba?
Ezt a kérdést már többen feltették a kormánynak is. A konzulátus oldalán több mint 400 kommentet söpörtek le. A kormány megpróbálja elhallgattatni azokat, akik ezt feszegetik. A Szájer ügy után nem hiányzik nekik mégegy botrány, különösen nem egy még nagyobb.
Lényeg a lényeg: hivatalosan választ erre még senki nem kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!