Szerintetek az Orbánt beoltották már?
Figyelt kérdés
Oltási terv szerint a vezető politikusok hova vannak sorolva?2020. dec. 26. 20:45
21/25 anonim válasza:
Mi ellen? Ő sem hülye, hogy beadasson magába valamit, aminek a kockázata még az esetében is nagyobb, mint a haszna. Pedig nem sovány a Mester.
22/25 anonim válasza:
Ha tudja hogy átverés az egész akkor be se oltja magát
23/25 anonim válasza:
#20 "Tiffany sajnos halott. És mindenki az lesz akit beoltanak."
Van egy rossz hírem a számodra. NEM az örök élet vakcinával oltanak, hanem csupán egy vírus ellen.
Mindenki meg fog halni, értelem szerűen az is aki most megkapja ezt a vakcinát. A kétfarkúak még nem tudták megvalósítani az ingyen sört sem, nemhogy az örök életet.
24/25 anonim válasza:
23
Én eddig úgy tudtam hogy a maszk viselése véd a haláltól és hogy a vakcina örök életet ad.Ezek szerint rosszul tudtam?
Akkor a virusrettegok miért várták úgy mint a Messiást?
25/25 anonim válasza:
Az igazságot ugy sem fogja innen senki tudni, tekintve, hogy mondhatják azt is hogy beoltották, ki bizonyitja az ellenkezöjét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!