Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek az Orbánt beoltott...

Szerintetek az Orbánt beoltották már?

Figyelt kérdés
Oltási terv szerint a vezető politikusok hova vannak sorolva?

2020. dec. 26. 20:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
35%
Mi ellen? Ő sem hülye, hogy beadasson magába valamit, aminek a kockázata még az esetében is nagyobb, mint a haszna. Pedig nem sovány a Mester.
2020. dec. 26. 21:52
 22/25 anonim ***** válasza:
42%
Ha tudja hogy átverés az egész akkor be se oltja magát
2020. dec. 26. 22:10
 23/25 anonim ***** válasza:
55%

#20 "Tiffany sajnos halott. És mindenki az lesz akit beoltanak."

Van egy rossz hírem a számodra. NEM az örök élet vakcinával oltanak, hanem csupán egy vírus ellen.

Mindenki meg fog halni, értelem szerűen az is aki most megkapja ezt a vakcinát. A kétfarkúak még nem tudták megvalósítani az ingyen sört sem, nemhogy az örök életet.

2020. dec. 26. 22:18
 24/25 anonim ***** válasza:
26%

23

Én eddig úgy tudtam hogy a maszk viselése véd a haláltól és hogy a vakcina örök életet ad.Ezek szerint rosszul tudtam?

Akkor a virusrettegok miért várták úgy mint a Messiást?

2020. dec. 26. 22:58
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Az igazságot ugy sem fogja innen senki tudni, tekintve, hogy mondhatják azt is hogy beoltották, ki bizonyitja az ellenkezöjét?
2020. dec. 27. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!