Az miért van hogy "libsiként" én Trumpot jó elnöknek tartom és szimpatizálok vele?
Persze nem akarom más farkával verni a csalánt mert engem is zavar mikor külfödiek éljenzik Orbánt, olyankor azt gondolom: "vinnék el magunak ha annyira tetszik nekik!"
De szerintem Trump egészen kiegyensúlyozott és pacifista nemzetközi politikát folytatott szemben Obamával.
Mik a bűnei ami miatt a hazai ellenzék annyira utálja?
Trumpot már a 2016-os választások másnapján ekézni kezdte a mainstream sajtó, esélyt sem adva neki.
Erről elég ennyi. Csinálhatott ő bármit.
Trumpnak annyi volt a bűne, amiért a média utálja hogy miatta nem lett Hillary elnök. Már csak ezért is mélyen tisztelem Trumpot és drukkoltam neki végig a négy év alatt. Hillary sokkal rosszabb lett volna már csak abból kiindulva is hogy részt vett Bilderberg találkozókon rendszeresen.
Emlékezzünk, minden áron Hillaryt akarták elnöknek tenni? Valyon miért? Mert ő részt vett azokon a megbeszéléseken és az elit csicskása lett volna. Azóta ki lett adva hogy Trumpot utálni kell meg beállítani minden rossz okának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!