Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » USA vagy Európa a fejlettebb...

USA vagy Európa a fejlettebb ? ( gazdaság, életszínvonal )

Figyelt kérdés

2020. dec. 11. 18:00
1 2
 11/14 meszike91 ***** válasza:
100%
Társadalmi egyenlőtlenségekre gondoltam, nem a területiekre.
2020. dec. 11. 23:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Europában azért elég nagy a szórás.
2020. dec. 12. 03:24
 13/14 anonim ***** válasza:
40%
Társadalmi egyenlőtlenségek is nagyobbak Európában.
2020. dec. 12. 08:51
 14/14 anonim ***** válasza:
72%

Az USA akkor jobb ha a felső rétegbe tartozol. Ha kiskeresetű vagy akkor Európa.

Ott a csillogás nagy része hitelből megy ám.

Én imádom az USA-t mert oda és vissza vagyok az amcsi, steakért, házakért, kocsikért (Dodge Challanger ahhhh), fegyverekért, és a tájért (jártam ott nagyon gyönyörű) de elismerem azt is hogy:

-több az elmebeteg idióta aki csak úgy vaktába neki áll legyilkolni másokat (most a migriktől tekintsünk el Európávan)

-a társadalom a végsőkig megosztott, két tábor van akik magukat hazafiaknak és akik magukat progresszíveknek tartják. A két csoport közötti ellentét szinte kibékithetetlen.

-az egészségügy totál gáz, simán hagynak meghalni ha olyan a helyzeted (ez az amit én sem szeretek az USA-ban)

-az oktatás silányabb, főleg a magyarnál.

- sokan hiteltől-hitelig élnek és sok az ilyen lakókocsikban lakó csöves szerű ember főleg Detroit, Chicago és a többi nagyvárosban ahol keépült az ipar.

Gazdaságilag talán az USA picikét fejlettebb főleg mert sokat költenek kutatásokra és nagyon sok jó tudós dolgozik ott.

De társadalmilag sehol nincs.

2020. dec. 20. 19:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!