USA vagy Európa a fejlettebb ? ( gazdaság, életszínvonal )
Az USA akkor jobb ha a felső rétegbe tartozol. Ha kiskeresetű vagy akkor Európa.
Ott a csillogás nagy része hitelből megy ám.
Én imádom az USA-t mert oda és vissza vagyok az amcsi, steakért, házakért, kocsikért (Dodge Challanger ahhhh), fegyverekért, és a tájért (jártam ott nagyon gyönyörű) de elismerem azt is hogy:
-több az elmebeteg idióta aki csak úgy vaktába neki áll legyilkolni másokat (most a migriktől tekintsünk el Európávan)
-a társadalom a végsőkig megosztott, két tábor van akik magukat hazafiaknak és akik magukat progresszíveknek tartják. A két csoport közötti ellentét szinte kibékithetetlen.
-az egészségügy totál gáz, simán hagynak meghalni ha olyan a helyzeted (ez az amit én sem szeretek az USA-ban)
-az oktatás silányabb, főleg a magyarnál.
- sokan hiteltől-hitelig élnek és sok az ilyen lakókocsikban lakó csöves szerű ember főleg Detroit, Chicago és a többi nagyvárosban ahol keépült az ipar.
Gazdaságilag talán az USA picikét fejlettebb főleg mert sokat költenek kutatásokra és nagyon sok jó tudós dolgozik ott.
De társadalmilag sehol nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!