Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nem gáz hogy az aranyszivű...

Nem gáz hogy az aranyszivű Bill Gates, szintén aranyszívű faterja, egy embereket sterilizáló, eugenikus ideológiát valló alapítvány utódjánál volt vezetői szerepben + támogatta?

Figyelt kérdés

A planned parenthoodra gondoltam.

[link]

Az alapítvány elődje:

[link]

Henry Gates amúgy a Bill és Melinda Gates alapítvàny elődjének a főnöke volt.

2020. dec. 10. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Miért? Azért mert azok az emberek már kihaltak és lecserélődtek, a szervezet is megváltozott és a világ is. Nagyon sok náci és kommunista cég/szervezet is túlélte az időt és senkinek sem jut eszébe ezeket az akkori időkkel ilyen formában összekapcsolni.
2020. dec. 10. 21:56
 2/9 A kérdező kommentje:

1

Na látod! Pont az a nagy probléma Magyarországon is hogy még ma is az akkori komcsi vezérek irányítanak. Mi a garancia arra hogy az el nem számoltatott emberek nem ugyanúgy gondolkodnak mint régen? Igen, lehet a külvilág felé mást mutatnak.

2020. dec. 10. 22:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Azért is hat absuzurdnak ez az egész, mert az emberek akik ilyen körökben mozogtak, most akarják megmennteni a világot a vakcinájukkal...
2020. dec. 10. 22:04
 4/9 anonim ***** válasza:
2: ki a komcsi vezér, aki irányít itt? Orbán?
2020. dec. 10. 22:27
 5/9 A kérdező kommentje:

4

Példáúl. Nézz a most parlamentben űlőknek a múltjai után.

2020. dec. 10. 22:30
 6/9 A kérdező kommentje:

Gates elvtárs egyebek mellet az egyik ted-es előadásan elszolta magát hogy a vakcinákkal, egészségüggyel 10-15%-al le tudná csökkenteni a népességet.

[link]

Valamint még az egyik interjújában nyíltan beszélt arról hogy a megemelkedett egészségügyi kiadások miatt, mérlegelni kéne az emberi életek között.

https://www.youtube.com/watch?v=NrJBY2l1MQQ

2020. dec. 10. 22:35
 7/9 anonim ***** válasza:

"Na látod! Pont az a nagy probléma Magyarországon is hogy még ma is az akkori komcsi vezérek irányítanak. "

Te politikusokról beszélsz én pedig jogi személyiségekről (és nem is elsősorban Magyarországon). Ne akarj minden pontot összekötni az égen, nem mindegyik ad ki létező csillagképet.

Gates-ről meg nyugodtan gondolj amit akarsz, én nem zavartatom magamat a csávóval.

2020. dec. 10. 22:54
 8/9 A kérdező kommentje:

7

Én sem zavartatnám magam ha nem ügyeskedne most is a who felett...

2020. dec. 10. 22:57
 9/9 anonim ***** válasza:
69%

Lehet, hogy kérdezőnél is öröklődött valami, de hogy a Gates családban is öröklődött a népirtási hajlam, az is biztos.

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. dec. 11. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!