Nem gáz hogy az aranyszivű Bill Gates, szintén aranyszívű faterja, egy embereket sterilizáló, eugenikus ideológiát valló alapítvány utódjánál volt vezetői szerepben + támogatta?
A planned parenthoodra gondoltam.
Az alapítvány elődje:
Henry Gates amúgy a Bill és Melinda Gates alapítvàny elődjének a főnöke volt.
1
Na látod! Pont az a nagy probléma Magyarországon is hogy még ma is az akkori komcsi vezérek irányítanak. Mi a garancia arra hogy az el nem számoltatott emberek nem ugyanúgy gondolkodnak mint régen? Igen, lehet a külvilág felé mást mutatnak.
4
Példáúl. Nézz a most parlamentben űlőknek a múltjai után.
Gates elvtárs egyebek mellet az egyik ted-es előadásan elszolta magát hogy a vakcinákkal, egészségüggyel 10-15%-al le tudná csökkenteni a népességet.
Valamint még az egyik interjújában nyíltan beszélt arról hogy a megemelkedett egészségügyi kiadások miatt, mérlegelni kéne az emberi életek között.
"Na látod! Pont az a nagy probléma Magyarországon is hogy még ma is az akkori komcsi vezérek irányítanak. "
Te politikusokról beszélsz én pedig jogi személyiségekről (és nem is elsősorban Magyarországon). Ne akarj minden pontot összekötni az égen, nem mindegyik ad ki létező csillagképet.
Gates-ről meg nyugodtan gondolj amit akarsz, én nem zavartatom magamat a csávóval.
7
Én sem zavartatnám magam ha nem ügyeskedne most is a who felett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!