Ha a beiktatása előtt elhunyna Joe Biden és Soros György megvásárolná az összes elector szavazatát, akkor elképzelhető, hogy ő lesz az USA következő elnöke?
Figyelt kérdés
2020. nov. 29. 22:34
1/10 anonim válasza:
Minden elkéozelhető, csak hinni kell benne.
3/10 anonim válasza:
Ehhez miért kell Bidennek elhunynia?
4/10 A kérdező kommentje:
Mert ha Biden nem hal meg, akkor az államok kötelezik az elektoraikat, hogy a győztes Bidenre kell szavazniuk.
2020. nov. 29. 22:41
5/10 anonim válasza:
Arra szavazhat az elektor, aki indult a választáson.
6/10 anonim válasza:
Ez nem Fidesz!
Nem kell krumplit akcióznia... :)
7/10 anonim válasza:
5-ősnél a pont, az elektorokat nem köti törvény, hogy kire kell leadniuk a szavazatukat, de aki nem indult, arra nem szavazhat az elektor.
8/10 anonim válasza:
Nem.
Soros György Budapesten született, és csak később vándorolt ki a család.Az USA-ban van egy olyan törvény, hogy csak az lehet elnök, aki már az USA-ban született, születésétől kezdve állampolgár.
9/10 anonim válasza:
Én egy békés ember vagyok, de esküszöm alig várom, hogy Soros feldobja a talpát. Kíváncsi vagyok, akkor kiről beszélnétek ennyit...
10/10 anonim válasza:
Szavazatokat nem lehet megvásárolni.
Ja várj...
#confused Fideszes noises
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!