Sebastian Kurz jó kancellár?
Szerintem jó,de a vírushelyzet neki is betesz egy kicsit. Időben hozta meg az intézkedéseit,amik szerintem jók voltak.
Nagy kihívás lehet neki a sípályák ügye a koronavírus alatt,mert az osztrák
"sílobby" azért nagyon jelentős,nagy bevételek felett bábáskodik.Kérdés végül enged-e nekik,vagy lezárja szezonra a pályákat?
Emberek, gondolkozni?! "víruslobbi"?! A hármas válaszoló meg inkább ne szóljon hozzá többet semmihez...
Az intézkedéseket nem véletlen hozzák. De nem éri meg magyarázni, mert aki vírustagadó az az is marad.
A kérdezőnek válaszolva, igen, én kifejezetten jónak tartom. Amikor az alkancellárról kiderült egy kisebb botrány (Strache és Ibiza) azonnal lemondatta (gondoljunk csak Győrre és Borkaira, ott még a választáson is indult, megnyerte, és senki nem gyakorolt rá túl nagy nyomást. Persze, végül lemondott....) majd bizalmatlansági eljárással megvonta a Parlament a hatalmat Kurztól, és volt egy ideiglenes kormány. Aztán az új választást megint megnyerte. Én őt Európa egyik legjobb, ha nem a legtalpraesettebb politikusának tartom.
Egyébként Ausztriában járok egyetemre, tehát ott élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!