Emmanuel Macron miért nem kér segítséget a párizsi tüntetések ügyében Gyurcsány Ferenctől?
Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 21:29
11/25 anonim válasza:
#5: Drága cukorfalat, neked igazad van. De tényleg. Csak sajnos valamiért a választók elsöprő többsége ezt másképp gondolja... Persze, ha te továbbra is szemben kívánsz haladni a forgalommal, én nem foglak megállítani... :)
12/25 anonim válasza:
#9: Ja értem, de akkor hogyhogy mégis "felgyújtották a TV-székházat"? Hisz' most mondtad, hogy Gyurcsány nem töketlenkedett. Most akkor hogy is van ez? Egyik hazugságodból a másikba süllyedsz, cukifej! Élvezet nézni a vergődésed. :)
13/25 anonim válasza:
Nagyon nincs elsöprő többség. :)
2018, 47% listán ezzel a parlamentben 66.8%.
Könnyű ha mindig átírjuk a választási törvényt, hogy nekünk kedvezzen :)
Ettől függetlenül Orbán haverjai agyba főbe verik/megölik a tüntetőket, de ezzel nincs baj, mert a gonosz Gyurcsány megvédte Budapestet. :)
14/25 anonim válasza:
Senki nem volt felkészülve a Tv székház ostromára. Ott is tökösnek kellett volna lenni, de hála égnek ezt utólag pótolta Gyurcsány.
15/25 A kérdező kommentje:
#13 Ennek mi köze a kérdéshez? Kit érdekel, hogy Orbán "haverjai" mit csinálnak? A kérdés nem erről szól, és azt is leírtam, hogy miért pont Gyurcsánytól kérjen tanácsot, miért ne Lukasenkától.
2020. nov. 28. 21:56
16/25 anonim válasza:
Szerintem Putyintól kérjen tanácsot, a tüntetők kinyírásában ő az ász!
17/25 A kérdező kommentje:
#16 Putyinnak csak a kis tüntetések leverésében van tapasztalata, a nagyokat "megelőzi".
2020. nov. 28. 22:04
18/25 anonim válasza:
És fideszesként neked ez nem gáz? Orbán szövetségeséről beszélünk.
19/25 anonim válasza:
A mai napig nincsen arra semmi bizonyíték, hogy Putyin állna az ügy mögött. Ez csak a liberális nyugati sajtó hülyesége, amivel megint lehet támadni az orosz elnököt. Nem árt néha tájékozódni.
2006-ban pedig nem a rendőrség arányos fellépésével volt gond (hisz nem ez történt), hanem az azonosítójel nélküli rendőrök és egy izraeli magánhadsereg utcára küldésével, illetve a szemkilövetéssel.
20/25 anonim válasza:
Ja igen, az meg hogy 2006-t Orbán szervezte, a legnagyobb balliberális hazugság a közelmúltból, természetesen nulla bizonyítékkal. Sajnos agyhalottak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!