Mi a véleményetek arról hogy a nyugati,liberális Angliában,Londonban a FAJUK!!! Alapján kaphatnak csak munkát emberek a rendőrségnél?
Nesze neked nyugat,a bőrszin alapú hátrányos megkülönböztetés szerintük jó dolog.
Így kezdődött a holokauszt is!!!!!
A zsidótörvényekkel kapcsolatos utolsó mondatod akkora emeletes ökörség, hogy beszélni sem érdemes róla.
MÉG EGYSZER: a londoni migránsok rendőrségbeni %-ára vonatkozó szabály PONT AZ ELLENKEZŐje a zsidótörvényeknek népszerűsített intézkedéseknek.
"#16 esetleg a 2-bites agyaddal nem gondoltál arra, hogy ha valakit pozitívan diszkriminálnak, akkor mások negatív diszkriminációt szenvednek?"
Kedves egybites válaszolótársam, amikor valakit pozitívan diszkriminálnak, akkor egy szintre hozzák a többiekkel, nem pedig a többiek különböztetik meg hátrányosan.
Dominik,szerinted ha a fehér fajú nem tud rendőr lenni,mert a fekete fajút kell kötelezően felvenni rendőrnek ott ki nyer?
A fekete fajú.
A fehér fajú meg mehet utcaseprőnek.
Ez diszkrimináció.
(Nem,nem vagyok nácifasisztahitlerista,csak van igazságértem,ami manapság láthatóan hátrány)
Na jó ennyi, Dominik egy körmönfont troll, semmi több. Már figyelem egy ideje a válaszait és kijelenthető: ennyire elrugaszkodni a valóságtól csak szándékosan lehetséges.
Ha egy munkahelyen az elsődleges szempont felvételnél nem a kompetencia az gáz. Ha egy olyan helyen történik ez amelynek a közbiztonság ellátása a feladata az még gázabb. Ha kompetencia helyett az elsődleges szempont a bőrszín az rasszizmus. És ne gyere a süket dumával hogy fehérekkel szembeni rasszizmus nem lehetséges vagy nem nagy ügy. Pont az ilyen gondolkodás szítja a rasszizmust ott is ahol eddig nem volt.
Az itt egyre inkább elterjedő munkahelyi érzékenyítő tréningekről nem is szóltam amelyek sértőek és lekezelőek minden rasszra nézve.
Üdv Angliából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!