Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy a nyugati,liberális Angliában,Londonban a FAJUK!!! Alapján kaphatnak csak munkát emberek a rendőrségnél?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Nesze neked nyugat,a bőrszin alapú hátrányos megkülönböztetés szerintük jó dolog.

Így kezdődött a holokauszt is!!!!!

2020. nov. 20. 18:27
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
76%

A zsidótörvényekkel kapcsolatos utolsó mondatod akkora emeletes ökörség, hogy beszélni sem érdemes róla.

MÉG EGYSZER: a londoni migránsok rendőrségbeni %-ára vonatkozó szabály PONT AZ ELLENKEZŐje a zsidótörvényeknek népszerűsített intézkedéseknek.

2020. nov. 20. 20:55
 22/35 anonim ***** válasza:
43%
Mit kell ezen lovagolni? Nálunk meg csak pártszimpátia alapján kaphatsz zsíros állást, vagy akkor kapsz támogatást ha van 30 gyereked, az mitől jobb? Ez is, az is diszkrimináció.
2020. nov. 20. 21:53
 23/35 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
24%

"#16 esetleg a 2-bites agyaddal nem gondoltál arra, hogy ha valakit pozitívan diszkriminálnak, akkor mások negatív diszkriminációt szenvednek?"

Kedves egybites válaszolótársam, amikor valakit pozitívan diszkriminálnak, akkor egy szintre hozzák a többiekkel, nem pedig a többiek különböztetik meg hátrányosan.

2020. nov. 20. 22:09
 24/35 A kérdező kommentje:

Dominik,szerinted ha a fehér fajú nem tud rendőr lenni,mert a fekete fajút kell kötelezően felvenni rendőrnek ott ki nyer?

A fekete fajú.

A fehér fajú meg mehet utcaseprőnek.

Ez diszkrimináció.

(Nem,nem vagyok nácifasisztahitlerista,csak van igazságértem,ami manapság láthatóan hátrány)

2020. nov. 20. 22:14
 25/35 anonim ***** válasza:
28%
Ez a Deák Dominik nagyon remélem, hogy nem több egy 15-16 éves social justice warriornál, mert felnőtt korban az ilyen szintű ostobaság sajnos már életveszélyes! Mondd már meg, hogy ha egy fehér embert nem vesznek fel rendőrnek a kvóta miatt, akkor az őt nem érinti hátrányosan? Ostoba libsi.
2020. nov. 20. 22:23
 26/35 anonim ***** válasza:
45%

Na jó ennyi, Dominik egy körmönfont troll, semmi több. Már figyelem egy ideje a válaszait és kijelenthető: ennyire elrugaszkodni a valóságtól csak szándékosan lehetséges.

Ha egy munkahelyen az elsődleges szempont felvételnél nem a kompetencia az gáz. Ha egy olyan helyen történik ez amelynek a közbiztonság ellátása a feladata az még gázabb. Ha kompetencia helyett az elsődleges szempont a bőrszín az rasszizmus. És ne gyere a süket dumával hogy fehérekkel szembeni rasszizmus nem lehetséges vagy nem nagy ügy. Pont az ilyen gondolkodás szítja a rasszizmust ott is ahol eddig nem volt.

Az itt egyre inkább elterjedő munkahelyi érzékenyítő tréningekről nem is szóltam amelyek sértőek és lekezelőek minden rasszra nézve.

Üdv Angliából.

2020. nov. 20. 22:26
 27/35 anonim ***** válasza:
6%
Hiteles forrás mindkettö...
2020. nov. 21. 00:13
 28/35 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
22%
Nem én vagyok a troll, ti nem értitek, pedig elég érthetően leírtam.
2020. nov. 21. 06:28
 29/35 anonim ***** válasza:
95%
Dominik. Ha egy fehért nem vesznek fel, mert a kvóta szerint (tehát nem alkalmasságtól függően) kell a hely a feketének, akkor az nem kirekesztő a fehérrel szemben?
2020. nov. 21. 12:44
 30/35 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
3%
Nem, mert eddig kirekesztésből kevesebb feketét vettek fel.
2020. nov. 21. 14:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!