Ez is csak sorosozás, vagy ezt valóban csinálja? Amit most látok az tényleg van?
Igen, orbán valóban ezt csinálja.
Nem Soros mondta el először és nem is utoljára.
Mi a kérdés ?
Hát nem egészen csak elmondja...
De állítólag Soros csak egy szegény öregember aki nem csinál semmit mégis mindent ráfognak....
Én csak azt nem értem hogy miért pont ő szólal fel az európai politikában. Szerintem nem éppen a legjobb választás egy olyan ember véleményét hirdetni akinek a múltja erősen megkérdőjelezhető.
Na meg ezt a kettős mércét sem értem. Szlovákiában totális diktatúra van jelenleg. Embereket külömböztetnek meg, megfenyegetnek állami szintű nyílt fenyegetések stb zajlik, az belefér a jogállamiságba?
Megvette a brüsszeli vezetőket kilóra
Soros olyan gazdag, hogy az összes EU vezetőt képes volt megvesztegetni, megvenni, lefizetni. Csak a magyar és a lengyel miniszterelnök volt annyira tisztességes és becsületes hogy nem hagyta magát.
Bármit is szívtál ütős anyag lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!