Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek melyik Európa...

Szerintetek melyik Európa legrosszabb országa? Melyik az az ország ezek közül, ahol a legkevésbé élnétek?

Figyelt kérdés

2020. nov. 11. 22:03
A kérdező szavazást indított:
Albánia
Moldova
Bosznia-Hercegovina
Koszovó
Ukrajna
Bulgária
Fehéroroszország
Észak-Macedónia
Szerbia
Montenegró
36 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Tedd be a listaba Magyarorszagot, akkor tudok szavazni melyik a legszarabb orszaga Foldon.
2020. nov. 11. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerbia, Ukrajna. A szerbek mindenkit irtottak, akit értek, legszívesebben kiirtanák az ottani magyarokat, és még az országuk is csóró. Ukrajnában szintén óriási a magyarellenesség és a sovinizmus, ráadásul gyakorlatilag háború van, és még Szerbiánál is szegényebb. A többiben valahogy túl lehet élni.
2020. nov. 11. 22:15
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Románia hol marad?
2020. nov. 11. 22:20
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem Fehéroroszország! Én ott élnék legkevésbé. Hatalmas a szegényseg, és totális diktatúra van!
2020. nov. 11. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:
13%
És természetesen azt képzeled, hogy ez egy meghatározható adat. Fel tudnék sorolni vagy húsz harminc féle szempontot, ami alapján mindig más lenne az első (a legrosszabb). És ebben a listában Magyarország mindig az élbolyban lenne, és nem is mindig a kormánya miatt.
2020. nov. 11. 23:02
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Románia, ott utálják a magyarokat, soviniszták, Európa romái, egy undorító nyelvet beszélnek, primitívek, igénytelenek.
2020. nov. 11. 23:02
 7/12 anonim ***** válasza:
31%
Jelenleg Magyarország.
2020. nov. 12. 06:15
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
Én jártam Fehéroroszországban. A rendszert nem vitatom, a vidék szegény. Egyébként tisztaság van, irigylem az utak minőségét, remélem nálunk is lesz egyszer ilyen kátyú mentes úthálózat és annyira rendben tartott, festett házak. Rengeteg búzamező, olajkutak, erdők. Szép a táj. Ez feltűnő volt nagyon. Én Moldovára voksolok.
2020. nov. 12. 07:28
 9/12 anonim ***** válasza:
93%
természetesen Magyarország a legrosszabb, na de komolyra fordítva egyértelműen Koszovó, látszik mennyire értenek a többiek ezek eddig én szavaztam egyedül rá, pedig ha utánanéznétek szinte könyörögnétek, hogy inkább élnétek Belaruszban, mint Koszovóban
2020. nov. 12. 07:47
 10/12 peca1000 ***** válasza:
22%

Nyugat Európai muszlim gettók miatt Svédországba nem mennék leginkàbb.

A többibe sem.

2020. nov. 12. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!