Ha Donald Trump fordít az eredményen a választási csalások kivizsgálásával az elektorok akkor is Joe Biden mellé állnak?
"Most elég valószínű, hogy tényleg nagy csalás történt"
Maradjunk abban, hogy konkrét bizonyítékokkal még nemigen álltak elő (a szoc. médiában keringő manipulált videók, pl. hogy Biden beismeri a csalást, nem azok).
A bíróság előtt a Trump csapatnak bizonyítania kell. Majd kiderül, tudják-e.
"De úgy tudtam Trump is emiatt nyert csak.": nem, 2016-ban azert nyert, mert tobb elektor voksat szerezte meg (legalisan, szavazatokkal).
"sokan nem tudják mert a nagy médiák teljesen cenzúráznak minden ilyesmit": szerintem legyel egy kicsit kritikusabb azzal, amit az interneten (kozossegi media) olvasol. Legyen gyanus, hogyha valaki azt irja, hogy "ez az igazsag, de a gonosz nagy media nem engedi, hogy napfenyre keruljon". Ez legtobbszor egy ordas nagy kamu.
"De úgy tudtam Trump is emiatt nyert csak." #7 már megválaszolta.
Kiegészíteném ezzel, bocs #7:
"2016-ban Hillary Clinton 232 elektori szavazatot nyert a választáson, Donald Trump pedig 306-ot, a végeredmény azonban nem ez lett.
Hét elektor ugyanis nem arra a jelöltre adta le a szavazatát, akit az államában élő szavazók választottak: Hawaiin egy elektor Clinton helyett a demokrata előválasztáson alulmaradó Bernie Sanders-re szavazott, Washington államban négy elektor adta le Clinton helyett valaki másra a voksát, míg Texasban két elektor választott mást az államban győztes Donald Trump helyett.
Így a hivatalos végeredmény szerint Clinton 227 elektori szavazattal kapott ki, és Trump 304 elektori szavazattal győzött."
Kivágva innen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!