Joe Biden Soros bérenc?
Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 11:21
11/15 anonim válasza:
#10 "én nem a zemeszpére szavaztam, de..." 10 évvel később "én nem a fideszre szavaztam, de..." :D
De, fidióta vagy, az angol jegybankot meg senki sem kényszerítette térdre. De ha meg is történt volna, ilyen a tőzsde... "Aki k-nak áll, ne csodálkozzon, ha b-ák" :)
12/15 anonim válasza:
11-es! Sose szavaztam a Fideszre, nem is tervezek, szóval ez nem jött be. Hülye vagy, ha azt hiszed, hogy Soros csak egy békés nagypapa, legalább olyan hülye, mint a fideszesek akik azt hiszik, hogy ő a sátán. Tudod van egy aranyközépút. Soros egy lélektelen pénzember, akinek HATALMAS politikai befolyása van, de ettől még nem ő lesz minden baj okozója egy személyben.
13/15 anonim válasza:
#12 és ki mondta hogy így Békés nagypapa, fidióta? Rettegj, jönnek a migráncsok, elveszik a munkád, miközben nem dolgoznak 😅
Éljen a PÁRT! "A néppel A PÁRTal egy a viktorunk" :)
14/15 anonim válasza:
13-as. Te eskü olyan hülye vagy, mint Németh Szilárd meg társai. Úgy viselkedsz, mint egy elvakult fideszes. Én nem rettegek a migráncsoktól, de attól még létezik bevándorlás probléma, ez nem vélemény kérdése, ennyire még te sem lehetsz idióta. Soros meg létezik és a szervezeti sok helyen befolyásolják a politikát. Ezek TÉNYEK. Te meg valami fideszes pincsi lehetsz, aki trollkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!