Örültök Joe Biden győzelmének?
Figyelt kérdés
Gondolom Orbán ki van akadva😃2020. nov. 7. 18:25
12/22 anonim válasza:
Igen, minden szempontból. Mind a világ, mind az USA, mind pedig Magyarország sokkal jobban jár vele. Remélem a Fidesz szívni fog miatta, legalább annyit mint amennyit mi szívtunk miattuk.
13/22 A kérdező kommentje:
A fideszes csoportokban már megy az őrjöngés:D
Azt mondják csalás volt, és Trump marad:D
2020. nov. 7. 18:51
14/22 anonim válasza:
Trump vereségének örülök, de nekem az új alelnöknő szimpatikusabb, mint Biden. Nyilván nem kivánom a halálát, de nem bánnám, ha lemondana később és átadná neki a helyét.
15/22 A kérdező kommentje:
De szerintem is Harris lesz az elnök 1,2 év után
2020. nov. 7. 18:52
16/22 A kérdező kommentje:
#14 Én is így vagyok vele.
2020. nov. 7. 18:54
17/22 anonim válasza:
Bennem nem valtott ki egyik oldal sem szimpatiat, de igy kifejezetten kivancsian varom a kovetkezmenyeket.
18/22 anonim válasza:
Igen, örülök neki, hogy még nagyobb állatkert lesz az USA. Remélem kicsit jobban feltekerik végre az LMBTQ-t (lásd Biden alelnöke) és a BLM-et (betiltják a rendőrséget és megvalósítják az EQUITY-t)!
19/22 anonim válasza:
#13 Hadd mondják. A Fidesz eddig se arról volt híres, hogy sok közük van a realitáshoz. Az ő alternatív fordított univerzumukban, ahol Orbán jó vezető, demokrácia van itthon és az ország fejlődik, akár még csalhatott is Biden. 😂😂
Mi meg tudjuk hogy a való világban mi újság: háromszoros hurrá az USA újonnan, demokratikusan megválasztott elnökének és alelnökének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!