A kérdező szavazást indított:
Bezárnak az USA-ban is mindenkit és bevezetik a totális diktatúrát.
Beavatkoznak a közel keleten 1 éven belül.
Megtámadják Vietnámot, mert nem tudja melyik században vagyunk.
Semmi, 4 év múlva többet tudunk, ha lesz még egyáltalán választás.
17 szavazat
1/17 anonim válasza:
Amikor Obamát választották meg miért nem volt ekkora cirkus? Miért nem kiabáltak csalást? Miért nem rettegett a szélsőjobb, hogy diktatúra lesz, hogy bezárnak mindent? Miért nem rettegtek, hogy nem lesz legközelebb választás? Miért csak akkor, amikor Trump veszít és rágalmaz, hisztizik, mint egy kisgyerek?
2/17 anonim válasza:
A jobberek nem veszítenek, hanem elnyomják őket.
3/17 A kérdező kommentje:
Ezt én sem értem. De 4 éve a H.C. is hasonlóan hisztériázott, amikor pofára esett. Egyébként a szélsőjobbnak mi köze az egészhez? Az meg hogy mindent bezárnak, egyértelmű. Nézd németországot. 5 napja van “Teil-Lockdown” tehát még a lappangási idő sem telt le, de már a hős politikusok követelik a teljes bezárást. Ki sem várják hogy van-hatása az eddigi intézkedéseknek. Pont kérdeztem az edzőt múlt héten hogy ennyire biztos benne, hogy csaK 4 hét? Ő biztos volt benne. Én meg biztos voltam hogy ebben az évben semmi sem lesz. Olyan puhatestű német politikus módon. Csak 4 hét. Meg majd 2 hét múlva meglátjuk. Csak a hülye nem látja, hogy gyávák egyben letolni az emberek torkán.
2020. nov. 7. 10:49
4/17 anonim válasza:
Kedves első, azért mert obama idején nem jelentek meg százezres szavazatok egy este alatt anélkül hogy a másik fél kapott volna bármennyit is. Első naptól figyelem a választást és vicc ami itt megy, biden több ezer, helyenként, tíz, százezer szavazatot kap amíg trump pár százat, pár ezret. Tegnap 10:40-15:40 között biden 88%-át kapta a szavazatokat pennsylvániában. És ez nem csak trumpnak tűnt fel hanem nagyon sok embernek. És ezt úgy mondom hogy nem vagyok trump supporter.
5/17 anonim válasza:
Hamar lecserélik az alelnökre.Ez a cél!
6/17 anonim válasza:
Kedves 4es: talán azért nem jelentek meg egy este alatt százezres szavazatok, mert mint azt már százszor leírták mindenhol, nem volt az, mint most: hogy az egyik fél a híveit személyes szavazásra buzdította és a levélszavazás ellen beszélt állandóan, miközben a másik fél meg levélszavazásra buzdította a híveit és a személyes szavazás ellen beszélt. Milyen fura... hmmm...
7/17 anonim válasza:
6-os. Igen, és ennek ellenére vannak államok ahol trump a levél szavazatok 50% át kapta, de ezeket a hirtelen éjjel megjelenő levélszavazatok 80-90% bidenhez tartozott.
8/17 anonim válasza:
Komolyan úgy csinálnak itt egyesek, mintha olyan egyszerű lenne csalni az amerikai választásokon... Mintha nem lennének megfigyelők mindkét odalról, mintha nem lenne bekamerázva egy rakás választási helység, mintha nem arra várna többezer Trump-ügyvéd, hogy a legkisebb szabálytalanságot is megtalálja, hogy aztán azt lobogtatva csalást kiálthasson... hihetelen ez a hiszti...
10/17 anonim válasza:
8-as de pont ez az hogy szabálytalanságokat találnak és ezért megy a hiszti. Mivel "be van védve" a választás, ezért hiába látnak szabálytalanságot maradjon mindenki kussban? Ember, azért ez nem arról szól hogy eldöntsék ki menjen le a boltba hanem az amerikai elnököt választják, a legkisebb szabályszegést is komolyan kell venni és ki kell vizsgálni. Igen vannak megfigyelők mindkét oldalról..kivéve ott ahol nem engedték be őket? És igen, erre várnak, ahogy fordított esetben biden ügyvédei várnának, és ugorni is fognak amíg ki nem derül az igazság, és ez így helyes. Senki nem fogja lenyelni ezeket a szabálytalanságokat azért mert a demokraták szerint ez "hiszti" meg trump a vesztét érzi ezért mondja hogy választási csalás történt. Ku rva sok gyanus és matematikailag lehetetlen szavazati arányok jöttek ki, és ennek utána fognak járni, ennyiről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!