Milyen hatással van az amerikai demokrácia megítélésére, presztízsére hogy szó szerinte hosszú napok óta tart a szavazatok megszámlálása és káosz hangulat van emiatt?
A röhejes az, ha valaki kritikátlanul elhisz mindent, mert őt igazolja.
A cédulatöltögetős videóval kapcsolatban (ha erről van szó), 1 perc alatt megtaláltam ezt a hivatalos nyilatkozatot. Angolul persze kell tudni hozzá:
Sajnos csak egyet találtam meg hirtelen újra azok közül ami valójában kering, egy másik amire még emlékszem egy kockás inges férfi előtt ül a csaló nő, megmutatnád a cáfolatukat, köszi. :)
13: mivel nem linkelt be senki korábban konkrét videót, ezért elég furcsa ez a számonkérés. Javaslom, ha látsz ilyen videót, akkor derítsd ki, hogy hol történt. Felteszem a videó mellé odaírják, honnan származik, ha nem fake, le van írva, hol készült és mit mutat. Így lehet ellenőrizni.
Utána rákeresel a helyre és a videó kontextusára, majd elolvasod a cikkeket, amiket írtak róla.
Egyébként senki nem mondta, hogy minden ilyen videó feltétlenül hamis. De mindegyiknek utána kell járni, mert komoly erőket mozgósítanak a félrevezetés érdekében, és az ember maga is része ennek, ha kritikátlanul mindent tovább oszt.
Ha valaki nem akarja, hogy maga is meg legyen vezetve (hacsak nem éppen ezt szereti, hogy megerősítik a hitét, mindegy milyen módon), akkor kritikusan kell minden netes infóhoz hozzáállni, akkor engem igazol, akár nem.
" ......the canvass worker darkening an oval that had been filled in too lightly, to ensure that it would be picked up by the ballot scanners."
Elhiszem..... :DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!