Várhatóak zavargások az USAban?
Trump előnye behozhatatlannak tűnt, de a demokraták a csalásra erősen alkalmas levélszavazatokkal pont annyira dolgozták le a hátrányt amennyire éppen hogy kellett.
Mivel a levélszavazatok ugyanattól a sokaságtól származnak mint a normál szavazatok, ennek kicsi az esélye mint hogy az Iszlám Állam bevonul Rómába és térden állva könyörög hogy kereszteljék meg őket!
jav
ennek olyan kicsi az esélye mint hogy
"a levélszavazatok ugyanattól a sokaságtól származnak mint a normál szavazatok,"
Nagyon nem!
A Trump-pártiak lexarják a vírust és személyesen jelennek meg a választásokon, mint ahogy azt Trump propagálta.
A Biden pártiak viszont óvatosabbak mint ahogy azt Biden kérte is, és inkább levélben szavaznak.
Nem értem Trump hisztijét! Tudhatta hogy ez a megoszlás fog bekövetkezni.
Az a s'ggfej szerintem polgárháborút próbál kirobbantani, hogy hatalomban maradhasson. Csakhogy egy ilyen kísérlet az USA-ban az életébe fog kerülni.
Hihetetlen,a mi ellenzékünk még mindig azt mondja,hogy nem történt csalás,holott már a vak is látja.
A lényeg,a fidesz csal,de Bidenék nem. :D
#7-nek:
1.) Magyarország nem Amerika.
2.) Nem Biden van hatalmon, így módja sincs a hatalmával visszaélve elcsalni, és meghamisítani a választást.
Az Amerikai szitu annak felel meg, mintha nálunk az ellenzék nyerne, O1G pedig arra hivatkozna hogy az ellenzék elcsalta a választásokat!
Igen, Trump ekkora h'lye!
#8, #9-nek:
Az attól függne, hogy mire gondolsz?
Hogy a mostani helyzetével cserélnék -e? NEM!
Igen, én meg ekkora h'lye vagyok!
#10 vagyok:
Hajszálnyira van az életfogytiglanitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!