Egyre több jel mutat arra, hogy az amerikai választáson súlyos csalások történhettek! Most pld a matematikusok az un. Benford modell alapján egyértelműen állítják, hogy csalás történt több csatatér államban is. Csaltak a demokraták, vagy nem?
2020. nov. 6. 13:29
31/41 anonim válasza:
#30 270 elektor kell az elnöki poszthoz, ez már megvan Bidennek. Hillary-nek is több volt a szavazata 2016-ban, mégis Trump nyert, mert elérte a 270 elektort.
32/41 anonim válasza:
Orbán jóval megelőzte korát. Amerika, Sorosék is tőle tanulnak
Nemsokára jön a krumpliosztás is...🤣
33/41 anonim válasza:
Meg nincs meg a 270 elektor, tudom mennyi kell, akkor van meg ha matematikailag nincs eselye Trumpnak forditani, tudom kicsi az esely ra, de nagyon halvanyan vezet Pennsylvaniaban es Georgiaban is. Nem szabad elore inni a medve borere sem, de szurkollk neki.
34/41 anonim válasza:
Én csak azért jöttem vissza, hogy miután többször lehülyéztem a kérdezőt, elnézést kérjek tőle. Nem azért, mert igaza lenne, hanem mert akkor is kijár neki az emberi hangnem ha tévinformációkat terjeszt.
35/41 anonim válasza:
Basszus tényleg hatalmas csalások történtek, a Project Veritas!! is beszállt a felgöngyölítésükbe:
36/41 anonim válasza:
Pat Toomey Pennsylvania republikanus szenatora lenyilatkozta, hogy nincs bizonyitek valasztasi csalasra. Utana lehet nezni. :) Szoval nem kell fullba nyomni a kretent, es elnezest kerek, de akinek osszeeskuves elmeletekbol csalasra frocsog a szaja, en gatlastalanul leostobazom.
37/41 anonim válasza:
36. De ez nem gond, a vitakultúrád téged minősít! :D
38/41 anonim válasza:
Ha Trump állna vezetésre, akkor lehet, hogy a demokraták vádolnák csalással. Ennek az egész szavazósdinak olyan reality mű szaga van. Már onnantól nem bíztam ebben az amerikai demokráciában, amikor Bernie Sanders elvesztette az előválasztást, aki valódi alternatíva lehetett volna. Már másodjára két szar közül kell választani az amerikaiknak. Az egyik egy mágnás bohóc, a másik egy demens vénember.
39/41 anonim válasza:
37: Szarok a vitakulturara. Ha ezek a populista moralis csodtomegek cinikusan kezelik a mashogy gondolkodokat, es megosszak a tarsadalmat, ahol megkapom a libernyak meg hazaarulo titulust, mert elmondom a velemenyemet, ami nem az ovekevel azonos, akkor intezhetjuk ezt kulturbarbar modjara is. Apropo vitakultura, a Trump fele vadaskodas, vagy ne menjunk annyira messzire, az itthoni regnalo hatalom szerinted folytat barmifele ertelmes vitat, vagy a “boldog karacsonyt”, meg a “libernyak”, “migrans simogato”, “csocselek” rendben van, vagy az is szurja a szemed, hogy milyen szanalmas retorika ez? Az egesz fidesz bagazst az ilyen egy bites redneck fazonok tartjak hatalmon, es kinyilik egy ekkora fostenger utan az ember zsebeben a bicska. De barcsak ne lenne igy, hidd el en orulnek neki a legjobban.
40/41 anonim válasza:
Komolyan ez már egy remek elfoglaltság lett, hogy a csalási teoriákat olvasgassa az ember, hihetetlen mit össze nem képesek kavarincolni, mert nem képesek elfogadni, hogy vesztenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!