Ha Biden győzne Amerika megint libsi országgá vállna?
#20 sajnos a "katasztrofa" nyert.
:(
#12 ezt írta (kiollózva a lényeg)
Én büszke "libsi" vagyok, mert számomra fontosak a saját érdekeim, hogy ne egy kicseszett diktatúrába éljek. Erre kellene büszkének lenni, hogy az embereknek vannak saját értékrendjeik
Ez a libsi. Aki céltudatos, aki változást akar, aki nem tűri, hogy olyan döntések szülessenek a feje felett, amik nem a nép érdekét képviselik.
Ezt kéne észrevenni az embereknek, hogy a liberalizmus a népek jövője, nem a demokráciába bújtatott diktatúra.
************************************************************************************
sajnos, vagy nem sajnos, de pontosan azok közé, a magukat liberálisnak valló emberek közé tartozol, akiknek szent meggyőződésük, hogy a létező összes, pozitív töltésű fogalom az egyet jelent a "liberális" világnézettel, de ez nem így van.
az, hogy egy nemlétező álomországban mit jelentene a liberalizmus, azt körülbelül tudjuk, de kis hazánkban annyira el van torzulva ez a dolog, hogy gyomorforgató, és gyakorlatilag szitokszó lett.
amíg az általad emlegetett "libsik" 95 százalékának a világ legtermészetesebb dolga, hogy kétnaponta issza le magát a sárga földig valami lebujban, mindenhol nácit lát meg fasisztát, lenézi a keresztény vallást, és arrogáns pökhendiséggel gondolja magát okosabbnak, és többnek, mint egy akárki, aki nem liberális, addig liberálisnak lenni magyarországon ugyanakkora szégyen, és gyalázat, mint megrögzött fideszesnek.
nálunk liberálisnak lenni annyit jelent - első szám egyes személyben levezetve -, hogy: "nagyon alternatív vagyok, borzasztóan laza, de a görény életvitelem mögött azért egy meg nem értett kultúrember húzódik meg, aki magasról sz@arik mindenkire, aki nem ért vele egyet, és szentül hiszi, hogy egy üveg, olcsó bor, vagy egy fészbukon meghirdetett tüntetés a megoldás a világ összes problémájára, továbbá a liberalizmusom tartópillére, hogy amíg nekem a világon mindent szabad, addig mindenki másnak meg semmit, mert asztmóntam"
hadd emlékeztesselek arra, amikor egy emberként hördült fel az összes liberális, amiért szerkesztőségváltás történt az indexnél, és úgy érezték, hogy véget ért magyarország, nincs többé "szabad sajtó", se újságírás, mindegyik elköltözik rögtön egy másik bolygóra, és stb.
...és mi történt? semmi.
annyi, hogy az index azóta lett _olvasható_ végre, anélkül, hogy az embernek felfordulna a gyomra, a felesleges, véget nem érő rosszindulattól, és belterjes jópofáskodástól, attól, amihez liberálisnak kellett lenni, hogy valaki jól szórakozzon.
mondjak jobbat?
ez a végtelen nagy liberalizmus vezetett el oda, hogy most még ki tudja hány évtizedre bebetonozta magát a fidesz, ugyanis az embereknek elegük lett abból a fajta mocsokból, amit liberalizmus címszó alatt nyomtak le a torkukon az elmúlt huszonöt évben, kezdve a mindig nagyon "jópofa" szdsz-szel.
ha téged büszkeséggel tölt el, hogy a liberális ellenzék több, mint egy évtizede nem volt képes összehozni egy vállalható pártot, akkor nagyon érdekes elképzeléseid vannak az értelemről, céltudatosságról, akaratról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!