Trump megteheti, hogy nem adja át az elnöki széket?
Nem fogja megtenni, hogy újraszámolás után is veszít, hogy nem adja át a hatalmat. Szerintem nem is tervez ilyet. Alkotmányellenes stb. Nem diktátor! Egyébként nem olyan rossz a választási rendszerük, az hogy összességében mennyit kapott, nem jelent semmit. Ez jelenleg egyébként Bidennek kedvez amúgy is!
A legutóbbi választás pedig 4 éve, 2016-ban volt.
nincs itt semmiféle csalás honey, csak nem birja elfogadni, hogy veszteni fog TELJESEN JOGOSAN. épp itt volt mar hogy levaltsak azt az idiota rasszista, homofob, szexista barmot. arrol meg ne is beszéljünk, hogy nem foglalkozok a COVID-dal ès a klíma változással
Biden se jo, de trumpnál meg egy hal is jobb lenne
Majd 4 èv mulva indulhat aoc és nyerni is fog mert egy queen btw valoszinuleg Bernie-t valasztja alelnoknek ha indul de ez most nem feltetlen ide tartozik
Jaj utolsó lőd már le magad a pitsába, ma is itt vagy??
Mkt nem foglalkozik a coviddal? Nem az ő hibája a vírus, egyébként meg lehet simán ezen múlott, hogy valszeg veszít.
Nem tervez ilyet, hogy erőszakkal marad.
Ez hogy függ össze azzal, hogy a kirakat betörő, őrjöngő "gyászolók" ellen bevetheti a rendőrséget? Már bocs, de ezt minden országban megtehetik...
Kérdés hogy a hadsereg engedelmeskedik-e a bukott elnöknek. Szerintem a katonaság és a titkosszolgálatok eltakarítanák a bukott elnököt.
Nálunk Orbán szemrebbenés nélkül bevetné a TEK-et.
Igaz nálunk nincs akkora fegyverarzenál a lakosoknál mint amerikában. Ráadásul ott egy hobbilövész tízszer annyi lőszert durrogtat el egy évben mint nálunk egy katona vagy rendőr.
kedves 8,
szerintem az 1.mondatoddal sikerült megmutatnod az ertelmi szintedet, nincs ertelme ilyen butuska emberekkel vitazni 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!