Szerintetek is történt csalás az Amerikai elnökválasztáson?
Jobban belegondolva, hogy lehetséges, hogy a levélszavazatok szinte mind Biden-re mentek?
Állítólag ezek már kiderültek, ilyeneket találtak szavazásnál:
4788 kettős regisztráltat;
egy 1823-as születésű szavazót találtak, és
2503 halott ember is regisztrált a választásra, illetve
a választásra jogosultak számához képest 32 519-cel többen regisztráltak.
A levélszavazásnál nincs akkora ellenőrzés, ott aztán bármi megtörténhet, nem is értem, minek nem mentek át azoknál is helyiség szavazásra?
Tök mindegy, hogy Biden vagy Trump, nem ez a lényeg, hanem, hogy ilyen szintű csalás megtörténhet.
És ha Amerikában ez megtörténhet, és nem lesz szankciója, akkor mit várunk el a többi országtól, a világtól? Tényleg ez lenne a liberális mentalitás?
Azért nem semmi kis csalásokat sejtetnek a hírek Ámerikából.
Állítólag...aztán ki állítja? Mert mondjuk szerintem csak a szavazásra jogosultak 68.6%–72.1%-a szavazott, nem 32 ezerrel több. A különbség hogy ezt nem csak én mondom hanem a Bloomberg is. [link]
Amúgy teljesen egyértelmű és előre megmondta minden magára valamit adó médiaorgánum: a levélszavazatok nagy része (nem az összes, még csak nem is szinte az összes, ezt senki nem állítja, még a számok sem) Bidenre megy, mert Trump jó fél éve mondogatja a republiánusoknak hogy a vírustól nem kell félni, a levélszavazat pedig nem biztonságos. Aki bízik Trumpban az vajon ezek után miért szavazna levélben?
Túl nagy az arány a levélszavazatoknál, olyan nincs, hogy szinte 100% csak Bidenre szavaz. Ilyen nincs. Nekem ez a bajom, hogy ez megtörténhet bárhol, a csalás. A világon mindenütt.
Ellenőrízhetőbbé kellene tenni az egész választási rendszert
Ezt a 100%ot te talaltad ki, soha senki nem emlitett 100%ot. Kb 70%-75%ra teszik a Biden szavazatokat.
Egyebkent aki levelben Bidenre szavazott, ha nem tehette volna meg, akkor elment volna es szavaz a hagyomanyos modon.
Akkor nem az lett volna a forgatokonyv hogy Michiganben siman vezet Trump es fordit a vegen Bideny hanem vegig vezetve elviszi relativ siman az allamot.
En jobboldali szavazo vagyok, de Trumpot utalom, mert egy felkegyelmu barom. Inkabb egy demens faszi latszatvezesse az USAt, mert amugy nyilvan a tanacsadoi dontenek úgyis, mint egy elmebeteg, kihaennem bohoc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!