Nem furcsa, hogy a levélszavazatok előtt hatalmas fölénnyel Donald Trump vezetett, a levélszavazatokkal meg érdekes módon lassan mindenhol Biden van nagy fölényben?
Megértem az elnököt, hogy fel van háborodva, és csalást reklamál! Állítólag ráadásul a levélszavazatok mind John Bidenre érkeztek...
Sajnálni fogom, ha nem Donald Trump nyer, mert akkor Amerika visszasüllyed a mélybe!
Joe Biden hogy lehet ilyen aljas, hogy azt ígéri 11 millió illegális menekültnek, hogy állampolgárságot ad nekik, ha megválasztják...? Egy átlag ember, aki meg keményen akarna ott dolgozni, meg nem kap állampolgárságot...
Ezt biztos Trump hirdette a kampányában. Tudsz esetleg egyetlen olyan forrást mutatni, ahol Biden azt állítja, hogy akár 1db illegális bevándorlónak is állampolgárságot adna csak úgy?
Ez ugyanolyan hülyeség, mint amivel itthon orbán ijesztgeti az embereket, hogy migráns tömegek akarnak Magyaro-ra jönni és mind erőszakoló meg robbantgató terrorista, de ő megvédi egész Európát, nem csak Magyaro-t. A Nagy Hős.
Trump is ugyanúgy hazudozik, azért imádja őt.
10
Megnézném hol dolgozol te fele úgy, mint egy dél amerikai, aki lehetőséget kap, általában 100x keményebben dolgoznak ezek a szegénységben lévő emberek, amikor külföldre kerülnek, mint mondjuk az ilyen nagy szájú, tudatlan, magyar csőcselék, mint te.
Honnan veszed ezt a sok butaságot?
Szelőztesd ki a kis fejedből a narancsos őrületet.
"Mi van? Ezt vezesd már le kérlek, hogyha én illegálisan tartózkodok egy országba, akkor miképpen szavazhatok?"
Mindig fölvetik a republikánusok, hogy a demokratákra illegálisak szavaznak, ez nem új. Úgy lehetséges, hogy Amerikában nem mindenhol kötelező a fényképes igazolvány felmutatása a szavazáshoz. (Ha jól tudom.) Ennek pedig az a magyarázata, hogy nekik nincs olyan központi igazolványuk, mint nálunk a személyi, a legelterjedtebb fényképes igazolvány a jogosítvány, de az nincs mindenkinek és nem is lehet kötelezővé tenni.
Egyébként pedig vannak helyek, ahol az aznap élőben leadott szavazatokat számolják meg először, és utána a levélszavazatokat. Mint már mások is írták, levélben inkább a demokraták szavaztak, így ezeken a helyeken az első eredmények azt mutatják, hogy Trump vezet, majd Joe Biden behozza a levélszavazatokkal.
Egyébként miféle logika alapján rossz az, ha kapnak legális lehetőséget arra, hogy zölden dolgozzanak, és fizessenek adót?
Mennyi IQ kell ehhez? 60?
Nyomj még be pár smiley-t, attól komolyabb fogjuk venni a nyavalyásodat.
Gondolom apádék szidják biden-t a tv előtt meg az origót olvassák egész nap, te meg itt hirdeted a véleményüket, mert ennyi ésszel nem hiszem, hogy van sajátod.
Nagyokosok... Állítólag én nem követem az eseményeket... 🙄😂
Ezt több oldalon is olvashatjátok! Ezt ő maga mondta!!
Egyeseknek komoly gondjaik vannak a szövegértelmezéssel... Állítólag én vagyok az 5 éves, meg nem tudom, miket írtatok...
Kezdjük ott, hogy aki dolgozni megy oda, az nem illegálisan megy be oda, hanem legálisan! Vagy ti hogy szoktátok? Berontotok papírok - meg minden nélkül egy országba, aztán majd lesz valami?
Nagyokos... Nem mondtam, hogy mind terrorista... De, ez az ISIS - nek elég kedvező helyzet lesz, hogy probléma nélkül bejuthat Amerikába!
Sajnos, úgyis nekem lesz igazam! De, veletek, libernyákokkal nem lehet vitatkozni, mert szerintetek csak az a nornalis, amit ti akartok...
“We're going to have to deal with the immigration crisis we have. I'm going to send the House and Senate an immigration bill that's going to provide access to citizenship to 11 million people,” he said.
Ennyit az egészről. Persze jól hangzik, de semmi valóság alapja nincsen, amíg nincsen meg a többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!