Donald Trump vagy Joe Biden?
En vagyok a beteg? Az nem betegseg, amikor a feketek ellen iranyulo rasszizmus miatt nem csinalnak semmit? Csak az betegseg ha a feherek ellen mennek?
Ti vagytok a beteg, rasszista allatok.
Ki mondta hogy nem lehet a feketekre rosszat mondani?
Ugyanugy szoktam szidni mindket rasszt ezen az oldalon is tobbek kozott.
Aki olyat allit hogy azert ne legyen Biden az elnok mert akkor a fehereket kozositik ki a feketek helyett azt csak sajnalni tudom az erzeketlensege es az ostobasaga miatt. Az ilyen rasszista barmoknak kivanom hogy a kozelukben eljen egy Hitler es akkor megtudja hogy milyen elmebeteg emberek lesznek a Trump/Jobbik-fele partokbol.
Most nagy a szatok, de mind sirva szaladnatok szavazni utana a liberalisokra. Szanalmas.
Feherek ugyanugy zuztak mar szet masok vallalkozasat csakugy mint a feketek, de ez most mas tema.
Nyilvan vannak olyan videok amiben szo sincs rasszizmusrol. Nem vagyok BLM parti (elitelem a mozgalmat, magat az ugyet nem), de teny hogy a feketek az USA-ban nagyon rossz helyzetben vannak. A videok 90%-a valos, rengeteg fekete embert megbelyegeznek teljesen ok nelkul az eloiteletek miatt. Nyilvan a feherek is fellennenek haborodva(fel is vannak) ha ok nelkul kikozositik oket, vagy hatranyban reszesulnek.
Ez elég nehéz kérdés igaziból.
Ha azt nézzük Trump nagyszerű munkát végzett a külpolitikával. Jó döntéseket hozott.
Viszont ezzel szemben emberileg egy nulla. Védi Amerikat és a határait, de a belpolitikája egy fos. Így nehéz választani. Ha egy icikepicikét is fejlődne a jelleme,nagyszerű politikus lenne. Ha egy kicsit is felfogja Amerika problémáit, en Teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy tökéletes államot csinálna. De ameddig nem érti meg pl a BLM lényegét, addig nem értem, hogy mit várunk.
Bidenrol meg inkább szot sem ejtek.
Ó és a válaszolgatókat külön imádom. Ha valaki nem ért egyet az egyik véleményével, akkor már rögtön Bidenb*zi, mi? Megkéne végre tanulni, tudom, hogy nehéz, de mindenki van ugyanolyan véleményen. Érdekes, nem? Ezert szép a világ. Mert nem mindenki gondolkozik ugyanúgy. Nem mindenki cseszi le a másikat, azért mert más a véleménye. És most hagyok időt, hogy ezt a hihetetlen információt feldolgozza. Biztos nehéz lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!