Az USA baloldal az az "amerikai Fidesz"?
Figyelt kérdés
Ahogy olvasgatom a közösségi média amerikai megosztásait egészen hihetetlen dolgok történnek, az ottani baloldal valahogy úgy csal a szavazatokkal meg a számlálással is, mint ahogyan az kiderült a Fideszről 2018-ban!! Vagy csak engem lep ez meg? :D
Mert én azt hittem az ottani baloldal talpig tisztességes demokráciát működtet.
2020. nov. 4. 17:12
1/5 anonim válasza:
Náluk este volt leállás a levélszavazatok számlálásában, nálunk meg a szerver állt le ‘18-ban... Mindenféle “leállás” gyanús tud lenni
2/5 anonim válasza:
Linkelj már valami forrást arra, vonatkozóan, hogy csalnak a szavazatokkal.
3/5 anonim válasza:
Hogy ne állna le ha kivették az összes pénzt az amerikai postaszolgálatból és az állami törvény előírja, hogy a levélszavazatokat csakis akkor lehet kivinni és megszámolni ha lezárták a szavazókört?
4/5 A kérdező kommentje:
2020. nov. 4. 18:28
5/5 anonim válasza:
Nem kell ám mindent bekajálni. A második poszt már bebukott, de a kedvedért rákerestem a wisconsini szavazók számára. Kapaszkodj meg, november elsején:
3 684 726fő szavazhatott az államban :D
forrás:
Az első képen szemmel látható, hogy nem ugyanaz a két forrás...
Lehet nem kellene minden hülyeséget bekajálni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!