Bécsben élek, és mióta volt a terrortámadás nagyon félek az utcára menni. Hogy győzhetném le a félelmem?
"Aznap este épp dolgoztam, és a saját szememmel láttam hogy a rendőrség fut a 4 terrorista után közvetlen az étterem előtt, aztán hallottam a lövéseket."
Csak 1 terrorista volt, akit lelőttek.
Szedjél be valami nyugtatót kérdező
Végre valakinek feltűnt, hogy kamuzik.
Tényleg volt merénylet és szomorú ami történt, de soha nem dolgozott még külföldön. Lehet, hogy Magyarországon sem dolgozott még soha. Megnézte a street view-ben a helyszínt és összerakott egy kis mesét.
Ami még a merényletnél is roszabb, hogy egyesek így visszaélnek a történtekkel.
Van egy ismerősöm, aki 8 éve költözött Ausztriába, Bécsbe. Szintén vendéglátós.
Fröcsögő nyállal szidta a hazáját évekig, hogy Magyarország milyen shithole, minden szar, és le is tagadja, hogy magyar.
A terror támadás után 2 héttel szépen sunyiban visszahúzta a belét magyarországra. Odakint eladott mindent, és visszaköltözött.
Amikor észrevettem, rákérdeztem, hogy miért jött haza a fényességes nyugati jólétből a "trágyadombra". Az volt a válasza, hogy a szülei támogatásra szorulnak.
Elküldtem a k.va anyjába.
Te akartad a cukorkát, most szopogassad szépen lassan barátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!