Biden vagy Trump? Miért?
Trump.
Mert ha Biden lesz,akkor a nagyvállalatok ismét kirobbantanak egy háborút valahol a világban szimplán üzleti okokból.
Trump. Elég volt a 🏳️🌈🏴 elnyomásából.
Lassan szégyellni kell, ha fehér vagy, és hetero, netán dolgozol is, nemcsak influencer vagy. Gusztustalan ez a világ. Plusz ez a COVID hiszti is rohadtul unalmas már.
Mi komolyanvehető abban a vén szar kommunistában? vagy ez valami futó poén, amit csak én nem értek? Ha már kommunista kell, miért nem Amdrew Yang. Ő még PoC is és legalább nem pusztul el végelgyengülésben a győzelmi bulin.
18 vagyok megint.
szoval nem tudom ki nezte a vitakat, de aki nezte az lathatta hogy trump NEM kepes normalisan ervelmi. rogton tamad, mindenbe beleszol. amugy meg csak igerget, de semmi. 4 eve volt hat lathattuk mire ment... masreszt, bidennel ott van obama, michelle, kamala. ok azert bizonyitottak mar
ismet én vagyok
ezt most találtam, [link] szerintem ezt erdemes lehet elolvasni
btw én úgy gondolom hogy o lett volna az idealis elnok, sajnalom hogy trump és Biden az opcio...
ha valaki pozitiv valtozasokat tudott volna elerni az o lett volna. tenyleg kar.
de igy inkabb egy olyanra szavaznek aki nem homofob(!!!!) rasszista és szexista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!