Mi alapján mondják néhányan, hogy Donald Trump rasszista?
"Nem engedi beutazni a muszlimokat az Államokba."
Muszlimokat a világ egyetlen országába sem lenne szabad engedni beutazni, ez lenne az alap.
11
"2016-os megválasztása előtt egy Oklahoma City-beli kampányrendezvényen szabályosan tettlegességre buzdította követőit, amikor kiszúrtak egy színes bőrű nőt, aki a „KKK támogatja Trumpot” feliratú pólóban jelent meg az eseményen."
Louisville-ben volt az de mindegy (ez már jól kezdődik...). A nőt nyilván nem a KKK küldte, így nyilvánvalóan provokálásképpen ment abban a pólóban a Trump-rendezvényre. Mellesleg voltak ott más feketék is, nekik mégse esett semmi bajuk:
https://www.youtube.com/watch?v=-YeYZtXHo8E (Tessék megfigyelni hogy a híradásban szó se esik arról hogy mi volt a nő pólójára írva, nem is mutatják olyan szögből hogy látszana)
Az viszont igaz hogy Oklahoma City-ben is volt egy hasonló incidens, csak oda egy fehér férfi ment provokálni (Trump itt mondta hogy "a régi szép időkben, még a politikai korrektség előtt már rég kihajították volna ezt az embert"):
https://www.youtube.com/watch?v=1evyptWWgDE
Értem én, hatásosabb ha két ilyen hírt egybegyúrnak csak ez így mégse hírközlés csak hazudozás.
"Egy másik kampányrendezvényen, miközben a követői lökdöstek, ütlegeltek és arcul köptek egy színes bőrű férfit, Trump arról elmélkedett, hogy „a régi szép időkben” „egy ilyen helyről egy olyan fickót hordágyon vittek volna el” "
Elvileg lett volna egy New York Times cikk de "Page Not Found". Vajon miért? Ismerve a New York Times-t egy ilyen Trump-ellenes cikket nem szedtek volna le minden ok nélkül...
Ennyit a Maszolról, én egy közönséges netező aki tud angolul megcáfoltam a cikk elejei állításaikat, a többit miért hinném el?
Ellenben ki volt a szegregáció híve a 70-es években, és ezt kinek a saját jövőbeli indulópartnere dörgölte az orra alá (hogy aztán mégis szent legyen köztük a béke pár hónappal később) (dobpergést kérek):
Trump kiállhatott 2016-ban, bejelenthette, hogy a déli határra falat fog építeni, mert csak tolvajokat és erőszakevőket küldenek, felfogadhatja kampánytanácsadónak Steve Bannont.
Magyar nethuszárok 2020-ban akkor is erősködnek, hogy nem rasszista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!