Franciaországban el vannak nyomva a keresztények?
Fejeztek már le papot a muzulmánok.
Nem ritka a templomok elleni támadás.
Szóval, létezik diszkrimináció feléjük.
Nincs. A hatalom a fehér európai “keresztények” kezében van.
Kb 1.5 évig éltem Franciaországban. Múlt évben hagytam el. Az egyik gettóban laktam. Annak ellenére, hogy fehér vagyok és keresztény, semmiféle atrocitás nem ért. Kimondottan kedveltek mind a feketék mind az arabok. Együtt néztünk meccset pl. Azért el elhangzott egy egy ilyen estén, úgy nagy általánosságban, hogy minden hatalom és pénz a fehérek kezében van. Alapból igy is igaz ez Franciaországban.
Jaj, szegény keresztények a világon mindenhol el vannak nyomva, ahol libsi-bolsi és nem nemzeti konzervatív kormányzás.... nem unalmas már? Továbbmegyek, akkor Magyarországon cigány/román/ukrán/muszlim elnyomás van, ha Franciaországban keresztényelnyomás.
Európában mindenhol az európaiak kezében van a hatalom, nem marokkói, vagy szír letelepülőknél. Az Arab-félszigeten meg az arabok kezében, nem a Németországból meghívott mérnökök és hasonlók kezébe, de még Indiába is az indiai az "elnyomó", nem a thai bevándorló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!