Kik a Covid igazi nyertesei? Akik jól kerestek a bulin?
Tényeket szeretnék, megnevezett csoportokat embereket stb.
A "világ urai" kevés ide magyarázatnak.
Indoklással!
-Egészségügyi eszközöket gyártó cégek
-Azok a kereskedelmi cégek, ahol van online webshop.
Laptopokat gyártó cégek :D
A kínai tobzoska. Veszélyeztetett faj, de a piacon feketén eddig árulták kajaként. Most viszont sokkal szigorúbban ellenőrzik, hogy miket árulnak ott és talán nem fog kihalni.
A denevérekkel kapcsolatban nem tudom, hogy milyen intézkedéseket hoztak, de jó lenne, ha azokat sem habzsolnák mindenben és szigorítanák velük kapcsolatban is a szabályokat. Szerintem nálunk is védettek.
Most már csak egy orrszarvús vagy cápás vírus kellene és talán őket sem irtanák ki.
A vírus legnagyobb nyertese David Attanborough és Jane Goodall, akik 200 évesen is jobb kondiban vannak, mint egy húszéves és ontják magákból a természetvédő projekteteket. Szerintem a vírus mögött a WWF áll, akik elkeseredetten próbálják menteni a fajokat a kihalástól. A tobzoska lekerült a menüről. Jöhet a cápauszonyleves.
Én például rengeteget nyertem rajta.
Olyan szintű volatilitás volt/van a NASDAQ-on, a NYSE-n, a Tosho-n, LSE-n, SSE-n, ENX-en, KRX-en, hogy az valami nagyon durva.
Február óta sikerült 9,2-szeresére növelnem a forgatott pénzem, és nem piszlicsáré 1-2 millákról beszélünk.
"A kínai tobzoska. Veszélyeztetett faj, de a piacon feketén eddig árulták kajaként. Most viszont sokkal szigorúbban ellenőrzik, hogy miket árulnak ott és talán nem fog kihalni."
A koronavírus denevérről került tobzoskára. Már az is elég perverz. De a toboskáról emberre jobb bele nem is gondolni. A szexuális örülteket nem lehet leszoptatni semmriről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!