Kire szavaznál az amerikai választásokon?
Figyelt kérdés
2020. okt. 16. 11:18
A kérdező szavazást indított:
Trump
Biden
70 szavazat
1/17 anonim válasza:
Egyikre sem szívesen, de akkor inkább Trump.
2/17 anonim válasza:
Az amerikai Orbán Viktorra (Trump)
3/17 anonim válasza:
Trump egy retardált bohóc, nem tudom komolyan venni. Így marad Biden.
4/17 anonim válasza:
Biden egy retardált bohóc, nem tudom komolyan venni. Így marad Trump.
5/17 anonim válasza:
Az az igazsag h mindket ember retardalt, teljesen alkalmatlanok a vilag vezeto hatalmanak vezetesere. Biden a kevesbe rossz.
6/17 anonim válasza:
Trump a legpacifistább amerikai elnök a huszonegyedik században. (A többi elnököt nem volt nehéz pozitívan alulmúlni ebben)
Egy paraszt, de ezt messze felnagyítja a média.
Trump.
7/17 anonim válasza:
Trump egyértelmű. De egy közös pont van mindkettő jelöltben, mégpedig a Wall Street uralma mindenek felett :)
8/17 anonim válasza:
Arra kell szavazni melyik a kisebbik rossz. Ismerős ?
9/17 anonim válasza:
a kisebbik rosszra: Biden. de baromira örülök hogy nem vagyok amerikai, így nem kell ezzel a shitshow-val foglalkoznom
10/17 anonim válasza:
Nem tetszik az izolációs, protekcionista külpolitika, szóval talán Biden. De egy szociáldemokarata belpolitika szintén nem tetszene amerikaiként, szóval mérlegelném, hogy Biden azért nem annyira baloldali, mint Bernie lenne, de mégiscsak baloldali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!