Olyan előfordulhat, hogy egy secus nem engedi be Orbánt az EP-be, mert nem ismeri fel maszkban?
10:50
Ne válaszolj kérlek olyan kérdésre, amit nem tudsz értelmezni!
#6 Gratulálok. És abból, hogy nem lógott a nyakában a belépője, te levontad azt az "elmés" következtetést, hogy akkor neki nincs is.
Csak szólok, hogy az emberek legtöbbje a személyi igazolványát, bérletét sem a nyakában hordja, mégis van nála. Tudod van olyan fura része a ruháknak, hogy ZSEB.
13:01
Látom ritkán jársz itt. Jobb ötlet, időpontra utalni, mint #6, mert ha elintézem, hogy valakit előtte töröljenek, abból egyből #5 lesz, aztán a sok proli beszél el egymás mellett.
Látom több konferencián, nemzetköti-és világtalálkozón jártam már, mint te. Mindenki a nyakában hordja a komoly ellenőrzési rendszerek miatt. 80-as években egyszer elhagytam, mert a zsebemben volt. Ezért is célszerűbb, ha nagy leszel, a nyakadban hord.
"Látom ritkán jársz itt."
Na, ezen most jót röhögtem. Az pedig, hogy TE a '80-as években elhagytad a belépődet további érdekességet mutat. Tényleg nem értem hogy ennyi idősen hogy nem lehet több értelem a kérdésedben - meg a válaszokban.
"10:50
Ne válaszolj kérlek olyan kérdésre, amit nem tudsz értelmezni!"
Nem válaszoltam, hanem kérdeztem. Ha nem ismered a mondat végén az írásjelek értelmét, akkor ne okoskodj.
Szóval: Mi az a "secus"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!