Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért tilt le a Facebook ha...

Miért tilt le a Facebook ha azt kommentelem valahova, hogy “All lives matter” ?

Figyelt kérdés

2020. okt. 2. 19:50
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10-es A hülyézésen kívül elmondhatnád végre, hogy miért rasszista az all lives matter.
2020. okt. 2. 20:43
 12/24 anonim ***** válasza:
70%
Mert a Facebook egy szélsőliberális, diktatorikus propagandagépezet.
2020. okt. 2. 21:09
 13/24 anonim ***** válasza:
2%
Jelentve a moderátoroknak, ez szimplán csak egy provokáló kérdés. Már nem egyszer posztoltam ugyanezt, és sosem tiltott le a facebook.
2020. okt. 2. 21:34
 14/24 anonim ***** válasza:
6%
Nálunk nincsen szólásszabadság, bezzeg ott náluk amcsiban minden patyolat tiszta
2020. okt. 2. 21:43
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
F1G 4!!44!!!!
2020. okt. 2. 22:01
 16/24 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
18%

"10-es A hülyézésen kívül elmondhatnád végre, hogy miért rasszista az all lives matter."

Menjek bele a játékba? Jó, most az egyszer. Persze bele fogsz kötni, mert igényel némi szemantikai készséget, amivel a NER már rutinosan, nagyfokú cinizmussal vissza szokott élni...

Tehát a BLM azt jelenti, hogy a feketék élete IS számít. A rasszisták ezt szeretik cinikusan félremagyarázni úgy, hogy "dehát nemcsak a fekete, hanem minden élet számít", mintha a BLM azt jelentené, hogy CSAK a feketék élete számít.

Szólja ha valami nem világos, de ne állj le vitatkozni nyelvészeti kérdéseken, mert az ugyanaz, mint ALM-ezni.

2020. okt. 2. 22:26
 17/24 anonim ***** válasza:
9%

Amúgy kíváncsi vagyok milyen üzenet fog jönni a törölt válaszomra.

(Újonc vagyok még itt.)

2020. okt. 2. 22:58
 18/24 anonim ***** válasza:
64%

Az ALM és a BLM párhuzamodan indult, nem pedig ellendemonstrációként.

Természetesen kezdetben a blm volt a nagyobb közösség, de akkor lett nagyobb médiaszerepe az ALM-nek amikor tömeges gyújtogatásokba, fosztogatásokba, bántalmazásokba csapott át pár helyen a BLM, hogy a szoborrongálásokat már ne is említsük.

Az ALM ennél a pontnál és ez ellen kezdett el fellépni, és pont ennek okán kezdte el kritizálni a BLM jelentését.

Hozzáteszem van egy harmadik vsoport ami valóban a BLM mosgalom ellen indult, de még ők is figyeltek a helyes nem kirekesztő megfogslmszásra a White Life Matters To.

Hozzáteszem őket sem tekintem rasszistának, tekintve hogy a rendőrgyilkosságok, az egyértelmű fehérelenes indíttatásból megölt kislány, és a rengeteg iskolai bántalmazás után volt okuk megalakulni.

2020. okt. 2. 22:59
 19/24 anonim ***** válasza:
82%
Alap, hogy minek kell " megmondóembert " játszani FB-n, sosem értettem aki ott kapcsolódik bele politikai dolgokba az ismerősi előtt. A legtöbb emberi kapcsolatot, barátságokat stb a politika képes tönkretenni.
2020. okt. 2. 23:09
 20/24 A kérdező kommentje:
16-os, sajnos még mindig nem mondtad el miért rasszista az All lives matter csak leírtad mit jelent a blm es belekeverted a magyar politikat ami vegkepp nem kapcsolodott a kerdeshez.
2020. okt. 3. 04:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!