Ausztráliában úgy látszik már haladnak az egyik kérdezőnk által is javasolt "maszkőrség" bevezetésével. Az egész dolgot azért művelték a nővel mivel nem viselt maszkot. Ti is szeretnétek ilyen bánásmódot a maszkot viselni nem hajlandóak ellen?
Valamiért erősen érzem azt hogy a belinkelt videó a történet közepéről indul és nem az elejéről. Bár igazából mindegy mert a fanatikus maszkelleneseknek és vírustagadóknak hiába mondasz bármit, mert úgy sem érdekli őket. Őket nevezzük tardoknak.
Nem gondolom hogy fojtogatni kell, mert az nem állítja le az embert ha éppen hisztirohama van, a taser sokkal jobb megoldás.
4
Amúgy a videóban is lehet hallani amikor mondja a kamerás hogy a maszk miatt fojtogassa, vagy ahogy hármaska írja "eltartja az arcát" a rendőr.
Értem én, hogy a gyűlölködéstől megzápult az agyad, de nézd már meg ezt a képet, hol fojtogatás ez:
[link] eu/view.php?filename=381N_vtelen.png
Még mindig a videó 18. mp-e, bár gondolom az igazságra nem vagy kíváncsi, csak hőbörögni akarsz, kérdezőcske.
Az hogy mit mond a kamerás tök lényegtelen, legalább a szemednek higgy. És ja egy történetet, nem a közepétől kezdve szokás megítélni.
6
Akkor amúgy nagyom remélem hogy te is hordod minden pillanatban a nyílt utcán is a maszkodat. Vagy ha meglátom majd hogy nincs rajtad személyesen kezdelek el fojtogatni én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!