Az extinction rebellion mit akart evvel elérni, minek csinálják ezeket?
Már rég feladtam, hogy megpróbáljam megérteni a libsik logikáját de ez most nem hagy nyugodni. Az történt ugyanis, hogy Londonban a járvány közepén több ezer embert összecsődítettek, majd 15 nőt félmeztelenre vetkőztettek és nekiláncolták a parlament kapujához őket. Nem mellesleg egy rózsaszín hajót is felhoztak (??) a parlament elé. Ez történt mindazért mert????
Értem, hogy kell a figyelem mert normális ember le se szarja őket de ennek mi értelme van? Azt is értem, hogy globális felmelegedés meg minden, de Ettől majd a globális vezetők észbekapnak és átállnak környezetvédő ipar kiépítésére, és leállnak az ásványkincsek mint az olaj kitermelésével megállítva ezzel a globális felmelegedést? Vagy mi a stratégia?
"Már rég feladtam, hogy megpróbáljam megérteni a libsik logikáját"
Látod ez a különbség mi köztünk "libsik" meg köztetek. Annak idején Paul Krugman amerikai közgazdász magyarázta ezt el szépen, hogy a liberálisok gond nélkül megértik a konzervatív jobboldaliak logikáját és érvelését, csak nem azonosulnak vele, az ellentábor pedig nem érti meg a liberálisok logikáját és érvelését. Nagyon kulturáltan butának nevezett titeket, csak úriember módjára, és igaza is volt, ahogy ezt most magad írod is.
Való igaz, hogy a liberálisok nem olyan faék egyszerű emberek, mint a jobberek.
"a liberálisok gond nélkül megértik a konzervatív jobboldaliak logikáját és érvelését, csak nem azonosulnak vele, az ellentábor pedig nem érti meg a liberálisok logikáját és érvelését. "
A férfiak sem értik a nők logikáját. Tudod miért? Mert nincs benne racionalitás. Nagyon szépen megmondta Jack Nickolson egy filmjébe
Általánosságban ezek polgárpukkasztó akciók, mert ilyenekkel tudják felhívni magukra a közvéleményt. Lehet olyan cselekedeteket is csinálni, mint egy-egy forgalmas útszakasz lezárása. Ha elég nagy tábora lenne az akciónak, akár tényleges gazdasági kárt is okozhatnának az országnak, amire lépnie kellene a politikusoknak. Egyesek szerint ezzel többre mennek, mint szavazni egy újabb jelöltre aki úgyse fog csinálni semmit.
Egyébként meg a legnagyobb baj, hogy addig tényleg nem tesznek érdemi lépést a klímaváltozás megállításáért, amíg vagy nem lesz egy globális általános sztrájk, vagy néhány millió helyett 4 milliárd afrikai meg közel keleti ember özönlene északra, mert annyira elbasztuk a világot, hogy a kontinensük élhetetlenné vált. Ez amellett, hogy a part menti városok ahol a lakosság harmada van úgyszint élhetetlenné válnak a tengerszint emelkedés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!