Ha erdellyel foglalkoznak a politikusok az bél vagy külpolitika?
Figyelt kérdés
2020. szept. 11. 12:54
1/10 anonim válasza:
Külpolitika, mivel területileg Erdély Romániához tartozik
2/10 anonim válasza:
A bélpolitika hangos és büdös.
3/10 anonim válasza:
:D A bélpolitika hangos és büdös.
Jó esteben laza és jól formált. :DDD
4/10 anonim válasza:
Ha New Yorkal foglalkoznak az bel- vagy külpolitika? Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni 😂 normális, hogy Erdély Budapestnek külpolitika
5/10 anonim válasza:
Ha erdélyi politikus foglalkozik Erdéllyel, az kisebbségpolitika.
Ha román politikus foglalkozik Erdéllyel, az belplitika.
Ha magyarországi politikus foglalkozik Erdéllyel, az külpolitika, vagy kisebbségpolitika.
Ha harmadik országbeli politikus foglalkozik Erdéllyel, az külpolitika.
6/10 anonim válasza:
Külpolitika. Az Európai Unió közös kül- és biztonságpolitikája (KKBP) 1993-ban az Európai Unióról szóló szerződéssel (EUSZ) jött létre, célja a béke megőrzése, a nemzetközi biztonság fokozása, a nemzetközi együttműködés előmozdítása, a demokráciának és a jogállamiságnak, valamint az emberi jogok és alapvető szabadságjogok tiszteletének fejlesztése és megszilárdítása.
7/10 anonim válasza:
"Ha erdellyel foglalkoznak", akkor azt, hogy Erdellyel, azt nagy kezdõbetûvel írják.
5 válasz ebbõl a szempontból IS pontos.
8/10 anonim válasza:
Én nem is értem,hogy már a csapból is Erdély folyik.Kit érdekel,hogy ott mi van.Szerintem ők nem foglalkoznak ennyit a magyarral.
10/10 anonim válasza:
8. Ó, azt te csak hiszed. Meglepődnél, hogy fél Románia magyarul beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!