Mi a véleményetek arról, hogy Trumpot a
béke-nóbel-díjra jelölték?
Figyelt kérdés
Szerintetek is viccből csinálják? Mert szerintem sokkal több embernek lenne több esélye mint neki, mi lett volna olyan kimagasló, amit Trump tett volna a békeért?
Ha obama kapott aki jó pár háborút robbantott ki akkor ő miért ne kaphatna?
2020. szept. 9. 21:32
12/28 anonim válasza:
Egyébként Trump szerintem teljesen korrekt csávó, jobb, mint a Biden, meg ez a fehér heterók negatív diszkriminációja hülyeség, ami most megy.
2020. szept. 9. 21:43
13/28 anonim válasza:
"De bizonyos dolgokhoz nagyon ért: Pénz, gazdaság. Ha háborúzik azzal nincs haszna."
Nahát ezt is megértük! SOHA eddig politikai témában, amiben az USA szóba került, nem írta senki, hogy az amcsiknak -akik a világ legmodernebb és legjövedelmezőbb hadiiparával rendelkeznek és közismerten fegyverb*zik- szóval azoknak ne lenen haszna egy fegyveres konfliktuson, amiben jó esetben az ő fegyvereik is mindig rendesen fogynak.
2020. szept. 9. 22:13
14/28 anonim válasza:
Nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy egy teljesen idióta ember...
2020. szept. 10. 11:00
15/28 anonim válasza:
A Twitteren azt írta, hogy a földön még nem volt olyan elnők (magára gondol), aki annyit tett a nőkért, mint ő.
Egy nő, azt válaszolta a bejegyzésére, hogy: igen, igen, annyi pénzt meg egy elnők sen költött k.vákra, mint ő.
És évtizedek óta ő az egyetlen amerikai elnök aki nem indított új háborút.
De értem én, ha Trump feltalálná a rák ellenszerét a baloldal a rák pártjára állna.
2020. szept. 11. 00:46
17/28 anonim válasza:
Az jó, hogy jelölték, de reméljük meg is kapja.
2020. szept. 11. 09:48
18/28 anonim válasza:
# Sorold még persze, látom rossz intézkedést egyet sem tudtál felhozni. Na látod...
2020. szept. 11. 09:53
19/28 anonim válasza:
2020. szept. 11. 09:54
20/28 anonim válasza:
18: persze, akinek jó az, ha egy ország felmondja a klímaegyezményt, a WHOból kilép, diplomáciai konfliktusokat okoz, a szövetségeseit cserben hagyja az ellenségeivel meg jópofizik, annak minden jó ami a normális embereknek rossz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!