Franciaország Kínával vagy az USA-val van szorosabb kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 22:35
1/10 anonim válasza:
Diplomáciailag biztosan az USA-val, gazdaságilag már nem vagyok ebben biztos, nyilván oda is rengeteg cucc érkezik Kínából, akárcsak ide vagy bárhova máshova.
2/10 anonim válasza:
Én is azt mondom, politikailag egyértelműen Amerikával, viszont gazdaságilag a sárgák erősebbek, akárcsak nálunk.
3/10 anonim válasza:
Exportban Amerika a második legnagyobb kereskedelmi partnere Franciaországnak míg Kína 7.. Import szinten meg 2. Kína és 5. USA szóval szerintem USA fontosabb ,mint Kína
4/10 anonim válasza:
Az USA-val, mert mindkettő a Birodalomhoz tartozik.
6/10 anonim válasza:
#5 A bankárok, brókerek, multicégek birodalma.
7/10 anonim válasza:
Kínában akkor nincsenek multik ,brókerek,bankárok ?
8/10 anonim válasza:
#6 Mintha létezne bármiféle birodalom xd Azt úgy hívják tőzsde
9/10 anonim válasza:
#7 De léteznek, csak ott mások a tulajdonosaik. Nem véletlenül pikkel Kínára (is) a hatalom.
10/10 anonim válasza:
Kínában full kapitalista gazdaság van kommunista diktatúrával.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!