Az afrikaiakra tilos rosszat mondani Európában de Afrikában rendben van az európaiak elleni erőszak,miért van ekkora kettős mérce?
9
Akkor te is rossz ember vagy?
Az európai feketék is rossz emberek?
Ázsiáé a legnagyobb a szén-dioxid kibocsátás,akkor ők eszméletlen gonosz emberek?
Európában nyílván nagyobb mivel iparosodottabb kontinens,Afrikában nem olyan mértékű az iparosodás mivel a fekete politikusaik inkább ellopják a pénz szinte egészét ahelyett,hogy infrastruktúra fejlesztésre fordítanák
A túlnépesedés pedig óriási probléma Afrikában mivel maguknak ártanak vele
#10 Berbeket nem kell bemutani nekem legalább is. Ez a nevűk a barbár szóból van, amit azért kaptak, mert nem beszéltek latinul.
Bár a berberek meg arab "megszállás alatt" voltak.
Azok a muszlimok is sokfélék voltak, de jelemzően nem olyanok mint sok mai.
12
Az elsivatagosodás és globális éghajlatváltozás elsősorban Ázsia és az USA miatt van mivel ezek a legiparosodottabb vidékek a Földön
Egyébként gondolom te sem egy kunyhóban élsz szóval te legalább ugyanannyira hibás vagy ennyi erővel
Afrika most is el tudná látni magát ha a problémákat meg akarnák oldani de nem igazán akarják
Pl a földművelésben nem akarnak sok helyen reformokat bevezetni mert luták hozzá,utána meg csodálkoznak,hogy jé kevés a termés pedig csak egy minimális akarat kéne hozzá
Te tele hazudgálod a világot,hogy csak az európaiak a hibásak pedig Afrika elsősorban az undorító diktátoraik és a gondolkozni nem akaró népeik miatt tart ott ahol+az állandó polgárháborúk miatt
15
Mire gondolsz?
A konkrétumok makacs dolgok,okoskodni bárki tud főleg ha sosem járt ott mint te
Európában nem jártam? 😁😂🤣
Amúgy rengeteg feketét ismertem. Olyant is aki ott született, de Európában nősült.
Tények. 😁😂🤣
17
Afrikában nem jártál
Amiket írsz azok alapján egyáltalán nem ismered a helyi konfliktusokat
A helyesírásod alapján pedig tuti troll vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!