Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lengyelország mostanában...

Lengyelország mostanában jobban áll gazdaságilag, mint Magyarország?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!
2010. aug. 5. 13:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
14:46-on baromi jót röhögtem.
2010. aug. 5. 19:45
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
voltam kint nem rég. alig van autópálya úgyanúgy ikarus busz megy mint itthon nyomják a panelprogramot mint itthon plusz minden ugyanannyiba kerül hús tej sajt stb.
2010. aug. 6. 00:49
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Bizonyos mutatóik jobbak, mások rosszabbak.

Abban állnak jobbak, hogy nem a "merjünk kicsik lenni" elvet követik, nem pesszimisták, nem a "nekünk úgysem sikerülhet soha semmi" gondolkodásmód jellemzi őket, és ez nagy különbség a közérzetben.

Összességében Lengyelország fejletlenebb Magyarországnál (technikai felszereltség, infrastruktúra szempontjából), de a pénzügyi helyzetük jobb, a gazdaság szerkezete harmonikusabb, azaz látszik, hogy nekik az elmúlt néhány évben is volt gazdaságpolitikájuk és kormányuk, nem csak sodródtak tehetetlenül, mint Magyarország az elmúlt 5-6 évben.

2010. aug. 6. 04:52
 14/18 anonim ***** válasza:
43%
Hát a rendszerválltás előtt csóróbbak voltak mint mi..aztán elkezdtek felkapaszkodni ellentétbenvelünk....Én már nem csodálkozom azon,hogy körülöttünk mindenki utálja a magyarokat!:annyira egy primitív nép vagyunk,hogy rendesen összefogni sem tudunk...idiótákat szavazunk az országunk élére /legalábbis a nagytöbbség/és rajtunk nevet az egész világ!egyszer elkövethet egy nép olyan hibát,hogy tévedésbő rossz pártot választ a hatalomra....másodszor már elgondolkoztató!Harmadszor is elköveti:az azt jelenti,hogy az a nép ugyan olyan mint a hatlomra jelölt párt!A rendszerválltás után hányszor is volt mszp a hatalmon?Na ez ami gáz!Ezért tart ott ma az ország ahol!!!A cseheknek több eszük van...nem haverkodnak velünk suttyókkal akik rendszerválltás után is még évekig komunizmusban éltünk...elkéne azon gondo9lkoznia mindenkinek valyon miért utál minket már mindenki Európában!
2010. aug. 17. 17:16
 15/18 anonim ***** válasza:
49%

17:16

"Én már nem csodálkozom azon,hogy körülöttünk mindenki utálja a magyarokat!:annyira egy primitív nép vagyunk"

A magyarokat te utálod, te szerencsétlen barom, és ezt vetíted ki a világra. Tűnj el az országból, ne rontsd a levegőt ott, ahova nem tartozol.

2010. aug. 17. 19:12
 16/18 anonim ***** válasza:
26%
A Lengyelek jobban állnak,de többen is vannak és a "többség" Többet is dolgozik mint a síró semmittevő MAGYAROK!
2010. aug. 17. 21:07
 17/18 anonim ***** válasza:
84%
Nemrég voltunk Krakkóban, az a város gyönyörű, a szemetelést büntetik, a nők mintha egy divatmagazinból léptek volna ki, olyan csinosak, az idősebb nénik is adnak magukra:egyetlen huzikocsit, susogós melegítőt, vagy igénytelenül felöltözött emberkét se láttunk, (kövéreket se ), a turistákon kívül, de abból is millió volt. akkora plázájuk van, hogy nem tudom hány óra lenne rendesen végigjárni, és ott is tömeg. Voltunk Oswiecim- ben a koncentrációs táborokban, és hát nem álltak jobban mint mi, Hitler kijelentette, hogy csak a lengyel földre van szüksége, az emberekre nincs, így hát szinte teljes falvakat is kiirtatott. Meg hát Lengyelország több mit 100évig nem is létezett, tehát igenis rosszabbul álltak mint mi,pláne a II. világháború után. Aztán jöttek az oroszok, és náluk is szocializmus volt (nálunk soha nem volt kommunizmus, nem tudom honnan veszitek). Tehát igen, ők képesek összefogni, és nem sírni, hanem előre nézni, na meg gondolom nem olyan birkanép mint mi (olyan pártot választani akinek még programja sincs).
2010. aug. 17. 23:44
 18/18 Deák Dominik 2020 ***** válasza:

Valójában csak 2011 körül értek minket utol és azóta is együtt haladunk:

[link]

2020. aug. 5. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!