Meddig bírná egy átlag magyar, ha bekerülne az észak-koreai munkatábor egyikébe?
Figyelt kérdés
Vagyis meddig maradna életben?2020. aug. 16. 08:11
2/13 anonim válasza:
tovább, mint a koreaiak, mert nem mindjárt az éhhalál széléről indul
3/13 anonim válasza:
Sokáig. Csak el vagyunk kényelmesebbé, de fizikailag jobban állunk, mint mentálisan.
Apám 2,5 évet kibírta szovjet hadifogoly ként, szarabb körülmények között.
Igaz, a végére már csak 45 kiló volt.
4/13 anonim válasza:
Annyi szenvedés után,már golyóálló vagyok.Lepereg rólam a szenvedés.Megvernek?HaHaHa!Nem adnak enni?HAHaHAHA!Tőlem meg is ölhetnek,nem érdekel!
5/13 anonim válasza:
Kérdezz meg egy Munkáspártost, szerintük úgy is olyan jó élet van ott. Bár nem értem akkor miért nem akarnak ott élni, nekünk is jobb lenne.
9/13 anonim válasza:
Orbanrezsim diktaturajahoz kepest, eszak-korea valosagos lukszus udulotabor lenne, ezert kenyelmesen kibirhato lenne akarmeddig.
10/13 anonim válasza:
#9, hát uccu neki!
Ha nem engednek be, lógj át a határon, annyit megér!
Szerintem szeretni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!