Ha trump elvesziti a választást, fény derül a földönkívüliek létezésére?
Figyelt kérdés
2020. aug. 13. 21:12
11/17 anonim válasza:
#10 Ismét megkérdezem, mert nem sikerült rá válaszolni. Hogyan lehet NEM gyanúsan tagadni?
12/17 anonim válasza:
11-es
Elég egyszerűen, de erre magadtól is rájöhetnél
13/17 anonim válasza:
#12 Szóval nem tudod megválaszolni. ha tudnád és nem csak hülyeséget írogatnál, akkor már megtetted volna. Kétszer kérdeztem, egyszer sem adtál választ.
14/17 anonim válasza:
Am a válasz egébként nagyon egyszerű, ésszerű, és tényszereű indokokkal. Viszont mi trumpyról beszélünk ahol azt feltételezni hogy az öszinteség és nyíltság szikrája is megtalálható benne az abszurdum.
15/17 anonim válasza:
12-es:
Csak az egyik kommentet írtam én :D
És sajnállak, hogy te a gyakorin éled az életedet, de én mást is szoktam csinálni, sajnos nem tudom mindig azt nézni, hogy ki mit reagál egyes válaszaimra :’c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!