Akik szidják Romániát azok nem gondolnak bele,hogy a világ országainak nagyrésze sokkal rosszabb?
Rengeteg helyen hallom,hogy Románia így meg úgy élhetetlen és rossz az életszínvonal ami lehet igaz EU mércével de most ha belegondolok nemzetközileg simán top 20-30 százalék
Dél-Amerikában,Közép-Amerikában,Afrikában kb mindegyik országban rosszabb az életszínvonal de Óceánia és Ázsia nagyrésze is brutál szegény
Nekem semmi bajom a románokkal és Romániával sincs. Szoktam is járni oda, és az ottani emberekre nem jellemző ez a gyűlölködés amit itt sokan tanúsítanak.
Nem akarok személyeskedni, de szerintem sokan a személyes nehéz helyzetüket, kilátástalanságukat palástolják ezzel a románozással. Egy értelmes ember azért tovább képes azon látni, hogy úgy a románok stb, először is nem ők vették el a területeket hanem nekik adták oda, csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba..
13
Romániát jobban ismerem csak akkor is furcsa
"A "világ országainak nagy része" nem rabolta el országunk kétharmadát!"
Nem az ország tehet róla hanem pár politikus, de a lakosság 99,9% nem hibás ezért.
"Nem az ország tehet róla hanem pár politikus, de a lakosság 99,9% nem hibás ezért„
De a román nép az aki szétverte az Úzvölgyi temetőt és minden adandó alkalommal beleköt a magyarságba.
16
Hangos kisebbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!