Szlovákia tényleg Borsod szintű putri?
"Azt olvastam itt,hogy az ország nagyrésze borsodi nyomortelep"
Muszáj neked mindig a 888-at olvasni?
5-ös nem ott olvastam hanem itt
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
8-as írta
Te nem vagy normális, Szlovákia jórésze kb borsodi szintű nyomortelep (ami Pozsonyi régión kívül van), Csehország ezerszer mi előttünk jár és nem csak a főváros nyugati szintű hanem ezek a megyei székhelyek is. Jah mielőtt mondanád én is dolgoztam ott.
A keleti régiók,főleg a gömöri régió. De annak sok része még a Borsod szintet se üti meg. Hidd el, születésemtől fogva Borsodban élek, munkám miatt anno sokszor átjártam Szlovákiába, ha már itt van tőlünk 5 percre, voltak olyan lerakott részek, hogy csak néztem, mert még itt Borsodban sincs olyan.
A többi része ugyanolyan, mint a normálisabb régiói Magyarországnak, Pozsony szerintem valamivel fejlettebb is lehet, mert onnan nagyon sokan jártak át az osztrákokhoz dolgozni. Kb. mint nálunk Sopron és társai.
9-es nem
Ez a válaszoló írta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!