Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A fehérek miért nem hagyják...

A fehérek miért nem hagyják el Namíbiát és Dél-Afrikát?

Figyelt kérdés
A feketék nem akarják őket ott, a fehér földtulajdonosoktól elveszik a földjeiket, megölik őket és senki nem tesz semmit. Miért nem emigrálnak a fehérek Európába?

2020. júl. 20. 15:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4%

10:

Aztán mi a túlzás abban, hogy már évek óta azok vannak kiakadva, akiknek az a munkájuk gyilkosságok után feltakarítanak miután véget értek a helyszínelések? Mikor már ők mondják meg nyíltan, hogy az elmúlt jó pár évben drasztikusan megemelkedtek a fehér farmerek elleni gyilkosságok?

Vagy a hatóságoktól kezdve mindenki hazudik?

2022. máj. 5. 14:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 Te ott élsz, vagy jártál már egyáltalán Dél-Afrikában? A 2000-es évek elején volt sok farmergyilkosság , és persze borzasztó dolgok ezek, de azt sem kell elfelejteni, hogy az apartheid alatt mennyi feketét öltek meg. Egyébként, igen túlzás úgy beállítani egy országot, hogy bármelyik pillanatba megölhetnek kb, mikor egyáltalán nem ez a helyzet. Ha nem hiszed el látogasd meg, 99%, hogy jól fogod érezni magad. Engem Johannesburgba nem raboltak ki még sosem, de Rómában már lopták el a telefonomat az asztalról egy étteremben :D
2022. máj. 5. 20:28
 13/17 anonim ***** válasza:

12:

Nem csak a 2000-es évek elején, mai napig tartanak a farmergyilkosságok. Mindezt pusztán azért, mert "fekete nácik" elég erőteljesen jelen vannak a politikában és mai napig szítják a tüzet. Többek között olyanokkal, hogy nyíltan hangoztatják az ottani fehérek másodrendű polgárok, stb. Bukott már le ott politikus, hogy pénzjutalmakat ajánlott, ha fehér farmereket ölnek meg.

Igen, nem rabolnak ki, nem ölnek meg, ha olyan helyre mész, ahol biztonságos a fehéreknek. Letérsz egy utcányival is arról már nem biztos, hogy épségben elhagyod azt az utcát. Elég az ott élők tanácsait megfogadnod, hogy lásd milyen gáz a helyzet. Nem hiába van, hogy már a fehérek szögesdróttól kezdve már mindent elkezdtek rakni a kerítésre.

2022. máj. 13. 13:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen tisztában vagyok vele, hogy mai napig tart ugyanis még mindig élnek családtagjaim ott. A 2000-es évek elején volt a csúcson, csupán ennyit mondtam. És azzal is tisztában vagyok, hogy vannak nagy gondok az országban, főleg a Julius Malema féle nacionalista emberekkel, de azért, ha valaki oda akar utazni nem hiszem, hogy a gettóba fog menni. Tehát nem kell lebeszélni róla, mert ha a turista helyeken marad 99%, hogy nincs nagyobb veszélynek kitéve, mint Londonban.
2022. máj. 13. 14:22
 15/17 anonim ***** válasza:
10-es, megkérdezhetem, hogy a nagyszüleid melyik városba emigráltak, és hogy a családtagjaid most hol élnek? Érdekel nagyon az ország és kíváncsi vagyok.
2023. jún. 23. 20:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Durbanbe emigráltak de Johannesburgban élnek már kb 10 éve :)
2023. jún. 24. 15:23
 17/17 anonim ***** válasza:
woow nem gondoltam volna, hogy ennyi idő után még válaszolsz, köszi! :) Hogyhogy Dé-Afrikát választották, és miért költöztek át Johannesburgba?
2023. jún. 25. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!