Mikor várhatóak itthon éhséglázadások, a rengeteg tönkrement ember mikor fog kimenni az utcára?
Álmaidban.
Azért mert te valamelyik ellenzéki csürhére szavazol ne várd, hogy mások is rájuk fognak, főleg az utcán fognak hőzöngeni.
Különösen úgy, hogy te meg a fotelből élvezd.
A szociális háló és a gazdaság állapota milliószor jobb mint a baloldali kormányok idején, ezt már nemzetközi szinten is sokszor elismerték.
Még azokban az országokban sincsenek éhséglázadások ahol a gazdaság állapota sokkal rosszabb illetve ahol a kormányok bénázása miatt a koronavírus sokkal nagyobb károkat okozott és több halálos áldozattal járt.
Magyarországon eddig a lehetőségekhez mérten elég jól megfékezték a járványt és kezelték a hatásait.
Miért éppen itt lázadnának fel az emberek?
Azért mert te erről fantáziálsz?
Ha majd éheznek az emberek talán akkor, de ettől szerintem nem kell tartani különösebben.
Korrupció miatt előbb vonul ki a nép... Az már nagyon kijárna!
"A szociális háló és a gazdaság állapota milliószor jobb mint a baloldali kormányok idején,"
Ezt röhögés nélkül írtad le?
Dolgozom élem az életem, de nem látom, hogy egyre jobban élnek. Hiába gyűlik a pénzem, az ingatlan árak valahogy mindig bérlőnek, ha nem szülök orbannnak 3 gyereket soha nem tudok venni lakást.
Hiába emelik minden éven a fizetèsemet legalább 10%-al annyival nőnek is az árak.
Hiába viselkedem tisztességesen a bűnözők megtalálnak vagy így vagy úgy, és a törvény őket vèdi...
Soroljam még, hogy mit tapasztalok a saját bőrömön anélkül, hogy a libis szar mèdián csüngnèk?
Akkor kérlek sorold már fel nekem,hogy miben javult a szociális háló!
Mert én azt tapasztaltam,hogy amit lehet csak csökkentenek lefelé.
Baromi magasak az adók,és mellé szűkül a szociális háló.
Az lehet,hogy egy szűk réteg ebből profitál,de a szociális háló lényege pont nem ez.
-Munkanélküli segély időtartamát lecsökkentették
-Lakástakarék támogatást megszüntették
-Magánnyugdíjak elvétele
-27%-os Áfa(Európában a legnagyobb)
-Hallgatói szerződés bevezetése
-Családi pótlékot 10 éve nem emelték
-Minimál nyugdíj összegét nem emelték
-Rokkantnyugdíjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!