A liberálisoknak mi a bajuk Andrzej Duda lengyel elnökkel?
Figyelt kérdés
Látom, az indexen és hasonló oldalakon megy a nyafogás...2020. júl. 14. 04:56
11/14 anonim válasza:
Kérdezz meg egy lengyelt vagy egy kintélő magyart. Nekem a párom lengyel, úgyhogy van némi rálátásom az ügyekre, bár mi Magyarországon élünk. Duda a legrosszabbat hozza ki a társadalomból, ahogy írták is, nagyon agresszív és kötözködő. Ugyanolyan a korrupciós helyzet mint Magyarországon, hozzájuk is ömlik az uniós pénz és ugyanúgy revolver médiára költik meg a stróman zsebébe öntik. Kinevezték magukat nemzetinek és ezzel a logikával azt mondják hogy aki őket kritizálja az nemzetellenes. Ismerős? Nem véletlenül van jóban Duda és Orbán, az unióban is együtt trollkodnak. Ezzel együtt én azt mondom Lengyelországban jobb a helyzet mint nálunk. Sokkal jobb a gazdaság és meglepő, de kint nagyon látszik mennyivel jobban élnek az emberek. Én azt mondom nem kell hinni senkinek. Ha nem lesz járvány, ki kell menni és meg kell nézni az életszínvonalat. Ugyanez Bécs, München, Berlin stb. stb. Magyarország nem leszakad, hanem lezuhan, csak Mészáros meg Tiborcz gyarapszik abból a pénzből, amit az embereknek küld Brüsszel.
12/14 cro-minyon válasza:
Ideológiai és magyar belpolitikai alapja van. Idológiailag az, hogy Duda vállaltan konzervatív és nem liberálisan "progresszív", értsenek ők ezalatt bármit is... Belpolitikailag meg az, hogy a Fidesz külső szövetségese is Duda mögött állt, ezzel nemzetközi szinten Lengyelország is még évekig illiberális vonalon haladhat. Minden sajtóorgánum a saját alapállása szerint minősít.
13/14 anonim válasza:
Duda egy agresszív, rosszindulatú tolvaj.
14/14 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy lengyel emberek százezreinek teszi tönkre az életét a homofób uszításával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!