A baloldal miért gondolja, hogy a fehérek, rendőrök körében a rasszizmus, túlzott erőszak általános probléma és nem egyedi, elszigetelt esetekről van szó?
Azért, mert mi nem csak az elszigetelt eseteket ismerjük, hanem a mögöttük húzódó rendszert is. De mivel te nem ismered, és agresszívan letámadsz minden olyan lehetőséget, ami a megismerésével járna, ezért soha nem fogod megváltoztatni a véleményedet a témában.
Ha esetleg mégis őszintén érdekel, amit kétlek, akkor bevezetőnek megnézhetnéd pl. a 13th című dokumentumfilmet a Netflixen. Nagyon egyszerű és könnyen fogyasztható bevezetője a témának. Benne vannak az alapfogalmak.
#3/3
Látom valakinek akkora az arca, mint a csűrkapu, lenyomsz egy személyeskedő
dumát: "te nem ismered", "agresszívan letámadsz minden...", "soha nem fogod megváltoztatni a véleményedet", "...amit kétlek,".
Én nem is értem mit keresek ezen a fórumon, ahol ilyen primitív alakok random olyan emberekről írnak állítást, akit nem is ismernek egy 1 mondatos kérdés alapján. Mindenesetre gratulálok, nálam ez a passzív szurkálás vitte a nap legócskább kommentelője díjat.
#4/4
Ha visszavesztek az agresszív ismeret-ellenességből, akkor én ígérem visszaveszek az arcomból. De jelenleg olyan erről a témáról jobboldaliakkal beszélni, mint egy óvodásnak integrálszámítást magyarázni, miközben ő meg van győződve róla, hogy a piros az egy szám.
"Érted, hogy az eredmény miért sin(x) + C?"
"Pijos, pijos!!!"
-> nagyjából ilyen színvonalú ez az "eszmecsere". Nem ismeritek az alapkifejezéseket és az alap tényeket, de agresszívan nekitámadtok mindenkinek aki el akarja magyarázni azokat. Én feladtam a magyarázást. Alkalmazkodtam a "vita" színvonalához. Csak jelzem, hogy buták vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!