Mandela egy Nobel díjas terrorista, alávaló bújtogató gennyláda volt.
2020. jún. 26. 20:43
3/25 anonim válasza:
Egyébként sehogy. Menekülnek a fehérek onnan, állami szinten bújtogatják a feketéket, hogy írtani kell a fehéreket. Számtalan olyan eset törént az elmúlt egy évben, hogy négerek gyilkoltak meg fehér családot, földjeiket elvették. Ma apartheid rendszer van ott, a fehéreket üldözik, de az ENSZ a szavát sem emeli fel, a híres USA pedig oda nem küld "békefenntartó" csapatokat.
2020. jún. 26. 21:23
4/25 anonim válasza:
Elűzték a fehéreket, meg egy csomót lemészároltak.
Pár éven belül a GDP a tört részére esett.
A mezőgazdaság nagy része megszűnt, ezért élelmiszer hiány van, éhezik az ország jelentős része.
Közbiztonság nem létezik, a bűnözési ráta az egekben.
Mára ott tartanak, hogy még fizetnek is ha fehér szakemberek visszatelepülnek.
2020. jún. 26. 21:28
5/25 anonim válasza:
4
A GDP már előtte zuhant, mert minden komolyabb cég megszüntette a jelenlétét abban a rasszista szarkupacban. Most kb Magyarország szintjén van a gazdaság, van egy fehér elit akik élnek vígan a kis elzárt világukban meg vannak a feketék akik éheznek. Ameddig a szűk fehér elit nem lesz együttműködő és megfúrnak minden kezdeményezést addig nem lesz változás az ottani helyzetben sajnos.
2020. jún. 26. 21:50
6/25 Deák Dominik 2020 válasza:
Igen, jól látható, hogy az apartheid után szintet már jóval meghaladták:
A fehér elit legnagyobb része megszűnt az apartheid rendszer bukásával 1990-ben, azóta Mandela és a bandája van hatalmon.
Az elmúlt pár évben többezer fehér búr farmert öltek meg - a bőrszínük miatt.
Gyakorlatilag egy rasszista népirtás volt ott.
És igen, ez főleg a béke Nobeldíjas Mandelanak köszönhető.
Ez a fehérek dőzsölnek, a feketék éheznek egy hazug és demagóg duma részedről.
2020. jún. 26. 22:48
8/25 anonim válasza:
Csődtömeg, mint egész afrika, kb.
2020. jún. 26. 23:26
9/25 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam le.
2020. jún. 26. 23:28
10/25 anonim válasza:
Én éltem Fokvárosba, jó hely, de a fehérek nagyon rasszisták és sajnos én is fehér vagyok ezért igen nehéz volt. Ott csomó terrorcselekményt csinálnak a búr leszármazottak csak mivel a média fehér kezekben van nem mondják. A párom aki afroamerikai ő nem bírta, hogy azzal piszkálták a szomszédok, hogy ne legyen együtt egy fehérrel , szakítottunk mert nem lehet gyermekem és így nem fogadtak volna el a szülei. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!